Tisdag

Då är andra skoldagen avklarad också och jag har haft 2 föreläsningar. Båda handlade mer eller mindre om Klarälvdalen som vi ska åka till imorgon till fredag.

Skulle varit i stan på rundvandring men jag kände att jag hade lite för mycket att göra. Läsa lite om Klarälven och packa till dessa dagarna.

Trivs bättre och bättre här, har träffat en massa trevliga människor i olika åldrar och från Sveriges alla kanter och vrår :) Förstår vämländskan bättre också... Kan ju vara ett positivt tecken, eller hur? Att jag har pratat med folk som pratar värmländska så jag lär mig :)

Det blev bara en Billys-panpizza idag till middag. Fick provat min micro också och den funkade utmärkt :)

Vet inte om jag kommer att lyckas blogga genom mobilen imorgon, men annars ska jag skriva några rader på fredag när jag kommer hem igen. (Hoppas ni kan stå ut :P )

//Marica

Första dagen avklarad!

Just så är det faktiskt :) Dagen började med upprop och genomgång av första kursen och om hela programmet. Efter lunch hade vi vår första föreläsning som hette "Vad är ett miljöproblem?" Intressant föreläsning dock var det lite svårt att hänga med emellanåt för att läraren var ifrån Norge och pratade norska...
Efter den föreläsningen kom studentföreningen MINK in i klassrummet och varvade medlemmar. Vi blev uppdelade i lag och fick nollningströjor som ska användas nu i början. Sen blev vi visade runt på universitetet och fick se en del av det. Efter det hade vi lite lekar utanför universitetet och lärde känna varandra lite. Sen dekorerade vi våra tröjor och sen fick vi gå.
Runt 18-tiden möttes vi upp igen inne i Karlstad för att gemensamt grilla och leka lekar igen. Hade riktigt roligt och känner mig så välkommen hit. Känner inte samma sak för att gå till skolan imon som jag gjorde idag. Va jättenervös i morse och rädd för att inte hitta till rätt byggnad m.m.
Imorgon ska vi få en rundvisning inne i Karlstad av MINK och sen ska jag hem och packa inför vår tredagars exkursion i Klarälvdalen :)

Tack mamma för att du skickar mina stövlar hit! Du är bäst! Hoppas att de kommer imorgon.

//Marica

Första skoldagen

Har sovit min 3e natt i min nya lägenhet och säng. Vaknade vid 7 och kunde inte somna om så jag knäppte på tvn och tittade lite innan jag gick upp...
Rullade upp persiennerna och möttes av den sol som Karlstad är känd för. Känns som att det kommer bli en bra dag detta.

Tack alla som stöttar och hjälper när det känns jobbigt att vara här själv <3

Snart börjar skolan och sen ska vi nya bli guidade runt på universitetet och i stan.

Updaterar troligen senare ikväll.

//Marica