Första dagen avklarad!

Just så är det faktiskt :) Dagen började med upprop och genomgång av första kursen och om hela programmet. Efter lunch hade vi vår första föreläsning som hette "Vad är ett miljöproblem?" Intressant föreläsning dock var det lite svårt att hänga med emellanåt för att läraren var ifrån Norge och pratade norska...
Efter den föreläsningen kom studentföreningen MINK in i klassrummet och varvade medlemmar. Vi blev uppdelade i lag och fick nollningströjor som ska användas nu i början. Sen blev vi visade runt på universitetet och fick se en del av det. Efter det hade vi lite lekar utanför universitetet och lärde känna varandra lite. Sen dekorerade vi våra tröjor och sen fick vi gå.
Runt 18-tiden möttes vi upp igen inne i Karlstad för att gemensamt grilla och leka lekar igen. Hade riktigt roligt och känner mig så välkommen hit. Känner inte samma sak för att gå till skolan imon som jag gjorde idag. Va jättenervös i morse och rädd för att inte hitta till rätt byggnad m.m.
Imorgon ska vi få en rundvisning inne i Karlstad av MINK och sen ska jag hem och packa inför vår tredagars exkursion i Klarälvdalen :)

Tack mamma för att du skickar mina stövlar hit! Du är bäst! Hoppas att de kommer imorgon.

//Marica

Kommentera här: