oj!

Jag har visst inte bloggat på ett tag!

Hög tid verkligen om man säger då :)

Det har inte hänt så mycket faktiskt. Pluggade mest i helgen och var på Bergvik en runda på lördagen. Idag har vi haft föreläsningar 10.15-17.00. Jag och Sabina solade efteråt och jag gick hem sen.

Ska gå på ett aerobicpass imorgon och på onsdag poweryoga. Fanns inget annat kul eftersom vi är lite sent ute med att boka. Får ta o bli bättre på det där :) Blir kanske ett styrkepass nästa vecka! Det var så himla kul! Dock var inte träningsvärken efteråt lika kul, men det blir ju bättre med tiden :)

NU ska jag sova iallafall!

// Marica

ps. bilder på julpyntet kommer imon!


Här har ni en bild så länge iallafall. Tyckte den blev riktigt fin faktiskt!

Tidig morgon

Jag var nog mer död än levande när jag gick till skolan i morse... Började 8.15 och jag gick upp 7.40. Tror inte att jag hade varit piggare om jag gått upp tidigare faktiskt. Men jag lyckades vakna till på föreläsningen och vi slutade faktiskt 10.00 så man överlevde :)
Tvättar för fullt och har fått upp mina julgardiner som jag fått av mamma :) Det blev hur fint som helst och vilken skillnad det blir när man fått upp dem! Håller på och tvättar de gardinerna som jag hade uppe innan och ska stryka dem innan de åker in i garderoben. Flitig kan jag vara om jag vill faktiskt :)
Ska damsuga och städa undan innan ni får se bild på hur det blev, så håll ögonen öppna!

Nu kallar tvätten!

// Marica

Börjar sent

Dan hitintills har varit ganska slö faktiskt... Jag satte klockan på 7, då kunde man ju äta frukost i lugn och ro för att sedan börja plugga vid 8. Men ack nej! Jag låg och drog mig till 8, gick upp och åt frukost satte mig vid datorn en stund, ringde mamma och kom på en massa andra saker som man kunde göra ISTÄLLET för att plugga. Pratade med några i klassen om det igår och det är inte bara jag som har upptäckt att det är så :P
Men jag har precis suttit och läst i nästan en timme så jag pausar en stund nu. Det måste man ju också göra, eller hur?

Idag börjar vi 13.15 och slutar 17.00. Lång dag men skönt att få lite tid på förmidagen :) Innan vi börjar ska jag gå till pressbyrån och hämta ut ett paket och sen gå till Campusbokhandeln och sälja några böcker. Man kanske kan få någon krona för dem iallafall? Efter vi har slutat sen ska jag och Line på ett step-up pass. Vi konstaterade att ingen av oss är speciellt bra på kordination så vi kan stå och se dumma ut tillsammans när vi inte hänger med :) Känns bra att ha någon som är likadan som en själv.

Om precis en vecka kommer mamma hit och hälsar på :) Ska bli mysigt att ha henne här. Jag går i skolan på fredagen men vi ska ses på lunchen och äta tillsammans på skolan och sen när vi slutat åka in till stan eller Ikea :) Har inte bestämt helt, men vi får se hur det blir helt enkelt.

Nu kallar böckerna på mig tror jag

// Marica


Nymfkakadua ungar som min pappa fött upp sommaren -08