Godnatt

Nu kallar min säng!
Imorgon ska vi göra det allra sista på projektarbetet och sen skicka in det :)

Hörs imon!

// Marica


Såhär såg Linnea och jag ut förra Halloween :) Vi sydde dräkterna själv och det tog typ 7 timmar... Men bra blev det ju till sist iallafall :)

Latis dag

Känner mig lite lat som bara hänger vid datorn och tittar på tv... Vilket jag har gjort hela helgen nu. Men det är klart skönt med en lugnt helg också.

Var faktiskt ute och gick innan, men det blev bara ett varv för jag fick ont i huvudet. Men jag gjorde det iallafall och det är huvudsaken :)

Ska göra lite mat och sen väntar tvn igen :)

// Marica

Höst

Hösten kan vara väldigt mysig med de gula och röda löven överallt och solen som lyser genom dem. När bladen singlar ner ifrån träden ser det så mysigt ut.
Men sen ser ju träden väldigt tråkiga ut när alla löven trillat av... Och oftast är det kallt, blåsigt och regnigt på hösten. Men å andra sidan är det ett bra tillfälle att bara sitta inomhus med en kopp te och läsa en bra bok eller titta på en bra film :) Under ett tjockt täcke ska det vara då såklart! Man kan sitta inne hela dan med gott samvete för man kan inte gå ut ändå i höstrusket.

Men det är bättre väder här idag än det var igår iallafall, det är lite molnigt och solen lyser igenom stundtals. Igår var det bara moln och jag såg inte solen en enda gång!

Tog ut luften ur luftmadrassen innan och packade ihop den i den medföljande väskan. Fick faktiskt i den på första försöket! Annars kan det vara ganska svårt att vika den ungefär likandant som i förpackingen efter man har haft luft i den.

Ska ta mig i kragen och gå en runda på slingan idag, tror jag ska slå på stort och ta två varv! Har inget annat att göra så då kan jag lika gärna göra det faktiskt.

// Marica