Lång dag

Jag gick upp runt 8.30, sen åt jag frukost och satte mig sen för att skriva på uppgiften till skolan som jag sen skickade in. Pappa var hemma runt 14 och sen åkte vi till Ikea och handlade nya saker till deras sovrum. När vi kom hem packade vi upp allt och satte iordning.
Malins gamla rum ska fixas iordning med ny tapet bla. så det tömde jag och mamma och sorterade lite saker. Rätt som det var var klockan 22 och nu sitter jag här och tittar på hur det ska gå till när Fuji ska optigen-testas. Ett blodprov som skickas till USA för att ta reda på ifall han bär på en ögonsjukdom som är ärftlig. Vi vill använda honom till avel i framtiden och måste därför ta testet.

Om en stund kallar sängen...

// Marica

I skåne!

Tåget var i tid och mamma hämtade mig med hundarna på stationen i Landskrona vid 15.23. Hundarna blev jätteglada, mamma också såklart, och sen körde vi hemåt. På vägen hem bestämde vi oss för att åka enb sväng till Center Syd för att jag skulle titta efter kavajen som jag hittade i Landskrona förra helgen men som inte fanns i min storlek och så skulle vi prata med de på telenor om att förlänga mitt abbonnemang till ett billigare.
Jag hittade Kavajen i min storlek och köpte den och sen även ett fordral till min ipod som jag kan ha på armen när jag springer.

När vi kom hem hade pappa också kommit hem och han blev också glad att se mig igen. Jag tog sen hundarna och sprang en runda och stretchade dem och mig själv efteråt. Det kändes jättebra efteråt och var inte lika jobbigt som sist, och det är ju positivt för det visar ju att jag har tränat! Hundarna förstod också bättre vad det var som gällde och tyckte det var lika kul som jag :)

Just nu sitter jag här och ska skriva på min inlämningsuppgift som ska in innan klockan 16 idag. Det kommer inte ta så lång tid så jag hoppas kunna njuta lite av solen efteråt :)

Hörs sen!
// Marica

På resande fot, igen

Jag är nog inte riktigt klok tror jag!
Åkte till Karlstad i måndags kväll och nu 2 ½ dag senare åker jag till skåne igen!
Inte nog med att det tar runt 6 timmar enkel resa, det kostar en hel del pengar också!
Jag har ingen riktigt bra förklaring faktiskt, förutom att jag trivs i skåne och inte har något emot att åka så länge för att åka dit. Sen saknar jag såklart familjen, hundarna och de andra djuren också.
Men största anledningen till att jag valde att åka ner denna helgen är att jag hade blivit helt själv annars...

Hur som helst så sitter jag på tåget nu och har min stora dator med mig för att kunna skriva ett arbete på vägen ner och hemma sen som ska in imorgon. Jag kommer att byta tåg i Göteborg som vanligt och är sen i Landskrona runt 15.23 :)

Planer för helgen då?
Imorgon ska jag skriva klart uppgiften som ska in och sen ska vi till ikea och handla saker till mamma och pappas sovrum som de precis tapetserat i. Sen går väl den dagen och kanske hinner jag trimma klart Fuji inför utställningen i Lidköping nästa helg. Lördag ska jag Fira valborg med Linnea på ett eller annat vis, vet inte riktigt hur det blir just nu men någon festlighet blir det ialla fall. På söndag eftermiddag åker jag upp till karlstad igen och då går halva den dagen till det.
Ni får veta allt eftersom helgen fortskrider vad jag hittar på för något :)

Vi hörs senare eller ikväll!
// Marica