Dagens träningspass avklarat!

Och det känns SÅ bra :) Det blev samma pass som vi gick på förra veckan, puls-pass. Jobbigt och svettigt, men det är väl så det ska vara?

Nu ska jag duscha och sen fortsätta läsa :)

// Marica

Tvätt och grupparbete klart!

Jag gick upp 7 och satte igång två maskiner med tvätt, sen sov jag i 40 minuter till innan jag hände upp tvätten. Det blev totalt 3 maskiner tvätt och det var skönt att få det tvättat.

Lite innan 12 gick jag till universitetet för att träffa de 3 i min grupp som jag gjort intervjun med för att sammanställa den. Även för att diskutera vad vi gjort bra och dåligt och vad vi kunnat göra bättre m.m.
När vi var klara och jag skulle gå ut ifrån universitetet så såg jag att de hade halva priset på all glass i cafeterian! Ett sådant erbjudande kan man ju inte bara gå förbi! Så jag köpte mig en glass faktiskt :) Och gott var det också kan ni tro, jag njöt lite extra bara för att den var så billig!

Nu ska jag passa på att plugga lite och läsa på inför veckans föreläsningar innan det är dags för träning med Line :)
// Marica

Besvikelse...

Har spelat bingo lotto ikväll igen och jag vann ingenting... Är för snål för att ringa in och försöka vinna också. Det här med spel är nog ingenting för mig. Det hade varit perfekt att vinna några hundratusen så hade jag sluppit att ha studielån sen och inget att betala av. Vinna en miljon hade ju inte heller gjort någonting!
Men men, kanske en dag vinner man den där miljonen :)

Imorgon bitti ska jag tvätta igen och på förmiddagen ska jag plugga. Vi i min grupp ska träffas 12 utanför biblioteket och fixa med vår intervju innan tisdag.

På onsdag har studentkören "insjungning" på universitetet. De varvar nya medlemmar till kören för terminen. Jag tycker ju om att sjunga och det hade varit riktigt roligt att vara med... MEN, vågar jag? Troligtvis ska man stå framför några och sjunga en trudelutt, som en audition typ. Svårt det där...
Får ta mig en funderare angående det här...

Vi hörs imorgon!
// Marica