Paus

Det är väldigt torrt med blogginlägg som ni som faktiskt är inne och tittar i min blogg kanske upptäckt. Det beror helt enkelt på att jag inte har tid och för att jag inte bor i Karlstad längre. Jag funderar från och till på om jag ska ha bloggen kvar eller ej. Det kommer inte att bli så mycket updatering som innan. Det finns inte tid, jag sommarjobbar nu i åtta veckor framåt och vet inte hur det ser ut med skolarbete till hösten.
Hur jag än gör och bestämmer mig för meddelar jag det här så ni vet :)

Puss o Kram
// Marica

Just nu

Sitter jag i köket och funderar på i veilken ände jag ska börja. Ska fixa med min garderob inna flyttlasset på lördag, damsuga och lite annat. Sen vill jag ladda in bilder från min kamera och fixa till som ska in på hemsidan. Men det lär ju gå några timmar innan det är klart, så det sparar jag nog till ikväll.

Annars händer det saker här hela tiden, helgen var fullspäckad! Malins student, anlagsprov viltspår med hundarna och middag hos kompisar på kvällen. Söndag var det utställning i Höganäs med Fuji så vi fick inte mycket sömn. Men det tog vi igen på måndagen, mamma jobbar eftermiddag så vi sov lite längre :)

Denna veckan ska jag förbereda mitt rum innan jag får ner mina möbler och träna lite med Fuji bland annat.

Tråkig läsning kanske men det kan inte vara kul jämt!
Vi hörs när jag skriver nästa gång :)
// Marica

Det är över nu...

Den låten spelade de sist på min bal när vi slutade grundskolan. Lite ledsamt men samtidigt skönt att det är över handlar låten om.
Vi hade sista föreläsningen nu på förmiddagen och efter det sa jag hej då till Line, en vän som jag kommit väldigt nära och hoppas kommer finnas kvar. Vi har lovat varann att hålla kontakten och eventuellt åker jag upp till nollningsveckan i höst och är med där. beroende på hur det ser ut med mina studier nere i skåne såklart.
Jag hatar verkligen att säga hej då och speciell när man inte vet när man ses nästa gång. Vi har setts nästan varje dag i skolan, tränat, pushat varann och gjort en massa kul utanför skolan så det blir lite tomt.
Sabina kunde inte komma på klassfesten igår och inte heller idag så henne har jag sagt hej då till på telefon, även där känns det jobbigt att säga hej då. Vi gick en buggkurs ihop och gjort en massa kul.

Min studietid här har gett mig så mycket, jag har bott helt själv i studentkorridor, pluggat mitt första år på universitet, varit på studieresa i Litauen, blivit "nollad", gått buggkurs, blivit förtjust i värmland, sett och lyssnat på Björn Starrin två gånger, kommit hem 4 på morgonen efter en fest, varit på föreläsning med Blondinbella, fått en massa gratis-grejer på hotspot-dagen (för många) med mera med mera.
En mycket givande studietid med andra ord, jag har även lärt mig en massa om miljön som jag inte hade en aning om och har omedvetet blivit mer miljömedveten och försöker även påverka folk runtomkring att bli det med :)

Nu har jag inte tid att skriva mer för jag ska packa klart både flyttpackningen och resepackningen. För jag åker till skåne om 4 timmar och nästa helg kör vi upp hit och hämtar alla mina saker med släp.

SIST men inte minst så tar min kära syster studenten imorgon och det ska firas med pompa och ståt :) Grattis Malin och lycka till i livet :)

// Marica