I skåne

I fredags eftermiddag kom jag hit och nu sitter jag ner efter en fullspäckad helg!
När jag kom hem så stannade jag typ en timme innan jag åkte till Linnea för att ha lite tjejkväll och sen åkte jag hem ign vid 22 och badade och fönade Fuji, sen packade jag även lite saker till utställningen.
Lördag morgon åkte jag och mamma in till Landskrona för att lämna av henne och lite saker för att det var marsvinsutställning där. Vid 8 åkte jag till Hasslarp för att ställa ut Fuji och åkte sen därifrån vid 14-tiden. Lämnade Fuji hemma och åkte sen till stan igen och hjälpte till på marsvinsutställningen där.
Vi åkte sen därifrån vid 21 och somnade i soffan 22.

Söndagsmorgonen blev inte lång, vi gick upp tidigt igen och var i Hasslarp på hundutställning med Fuji och Loffe var med för träningens skull. Sen var vi därifrån vid 14 och åkte sen till mormor och morfar och fikade. Vi var där några timmar och åkte sen hem igen och fixade lite. Sen somnade vi gott i soffan :)

Idag har jag, mamma och morfar varit på center syd och handlat. Jag förlängde mitt abonnemang på mon´bilen och fick en ny telefon och köpte även hårfärg. När vi kom tillbaka städade jag till marsvinen och lagom till jag var klar åkte mamma till jobbet och nu sitter jag här och skriver på detta inlägg. Ska snart fortsätta med fördjupningsuppgiften som ska in på fredag.

Det blir väldigt tunt med inlägg denna veckan och ett tag framöver på grund av att jag har en massa att göra!
Vi hörs!
// Marica