Flitigheten själv!

Det kan man verkligen säga om mina dagar denna veckan hitintills! Eller i alla fall lite flitig :)
I går tvättade jag hela förmiddagen och var sen på Väla med Rogers kusin Carro för att hitta lite till bröllopet som vi ska gå på den 8 september. Jag hittade faktiskt det jag skulle ha och lite till, så det var riktigt bra! När Roger kom hem åkte vi till Gantofta och åt middag hos hans mormor och morfar för att sen köra hit igen och hämta en soffa som stått i vårt förråd och tagit en massa plats bara... Sen åkte vi till Bauhaus och lämnade tillbaka släpet igen och körde till Gantofta igen. Där jag och Roger gick en runda i skogarna där och sen tittade vi på första halvleken av HIF-Celtic matchen. När vi kom hem somnade jag nästan i soffan och gick och lade mig vid 22.30 typ.

Idag har jag vikt tvätten från igår, det som var torrt, och även dragit bort det värsta av maskrosorna i gräsmattan i trädgården. Efter det slängde jag ut gräsfröna som vi köpte på Bauhaus igår och hoppas nu på att vi ska få en fin gräsmatta :) Efter det gick jag till Netto för att kolla om de hade vattankannor som jag tänkte ha till att vattna det nysådda gräset med. Men det hade de inte så vi får kolla i någon annan affär sen istället :)

Nu tar jag det mest lugnt och väntar på att Roger ska komma hem. Det är lite ensamt att vara utan honom när han jobbar eftersom jag är van vid att åka till och från jobbet med honom och även träffa honom på jobbet... Men det är väl bra att vara ifrån varandra också antar jag :)

// Marica

Ny vecka

Idag är det min första dag som arbetslös, som ni vet så har jag bestämt mig för att lägga pluggandet på hyllan ett tag eftersom jag är så trött på det. Dessutom vet jag inte vad jag ska läsa vilket gör det ännu svårare att hitta motivation till det...

Så idag har jag varit på arbetsförmedlingen och skrivit in mig. Jag åkte dit klockan 8 men då kunde man bara komma åt en dator i entren, inte komma in och prata med någon alltså! Vilket jag inte hade förstått när jag läste på hemsidan... Så jag fick åka hem igen och sen åkte jag dit så jag var där när de öppnade klockan 10 istället. Där fick jag skriva in mig och sedan prata med en kille. Jag ska dit och lämna ett papper inom två veckor och sen hålla kontakten med dem.

Efter jag varit där åkte jag till Ö&B där jag köpte lite rengöringsmedel m.m. och sen körde jag till City Gross och handlade lite mat där till vårt kylskåp :)
Roger slutar jobba klockan 16 så fram tills att han kommer hem ska jag städa lite här sen ska jag och Johanna titta på när Bois (förhoppningsvis) spöar Degerfors ikväll ;)

Pappa fyller 46 år idag förresten! Vi firade honom igår och i present av oss fick han en iPad minsann :) Han blev jätteglad och jag är säker på att han kommer ha mycket nytta utav den.
STORT grattis till dig pappa <3 <3

// Marica

Ensamt idag

Här sitter jag, har precis lagat pannkakor till mig själv. Det gäller att passa på eftersom Roger inte gillar pannkakor ;) Han föråt sig på det när han var liten, så skulle jag fråga honom om vi ska göra pannkakor så är svaret direkt - nej.
Japp som rubriken säger är jag ensam idag eftersom Roger är iväg och spelar pingis med sitt lag i Malmö. Jag tar det mest lugnt och laddar inför ikväll när vi ska på fest i Löddeköpinge hos Sofie och Dan :) Det är ända den Halloween vi var där! Ska bli trevligt att träffa alla igen :)

Tankar just nu är att jag har dåligt samvete för att jag inte kan ha Fuji här hela tiden, eftersom han inte vill vara ensam och så vill jag inte heller att han ska bo här själv. Och än mindre vara ensam på dagarna när vi jobbar eftersom han är van vid att bo i flock. Hur det blir i framtiden får tiden utvisa. Det bästa för hans skull hade varit att vi tar honom på heltid när vi har köpt hus och kan skaffa en kompis till honom. Troligen en katt-kompis eftersom det är mycket jobb med en valp den första tiden :) Men nån gång ska han få en hund-kompis är det tänkt :)
Men tiden fram tills dess är inte rolig, speciellt inte när jag vet hur mycket han saknar mig och går och väntar på mig på eftermiddagarna och blir överlycklig när jag kommer och hälsar på honom...
Imorgon ska jag i alla fall åka till Asmundtorp och hälsa på honom och mysa ordentligt är tanken, för Roger ska spela pingis hela dagen i morgon också. Dessutom ska det bli fint väder så jag tänkte sola lite också där :)

Nu ska jag göra lite nytta!
// Marica