Förlovningen <3 121212

 
Hur gick det till då?
   Jag hade haft en riktigt dålig dag på jobbet och hade världens migrän när jag körde hem och slängde mig i duschen och deckade sen i sängen.
   Runt 16.20 vaknade jag av ett sms från Roger där han skrev att han skulle bli lite sen hem. Jag tänkte inte mer på det, han brukar bli kvar en stund ibland och prata med sina kollegor. Så jag somnade igen och sen ringde han när han var på väg hem och då berättade jag att jag inte mådde så bra och vad som hänt på jobbet (vilket är löst nu) och han förstod att jag var ledsen och ville veta allt. En stund efter att vi lagt på luren gick jag upp och började göra middagen och han kom hem.
När han kom hem hade han varit och köpt blommor, choklad och annat gott! Måste poängtera att detta var FÖRSTA gången som han köpt blommor till mig så jag undrade såklart vad det var som stod på!
    Jag kramade om honom, mycket för att jag verkligen behövde det efter den jobbiga dagen på jobbet, och sa att jag älskade honom en massa. Sen tittade jag på blommorna igen och frågade vad som det nu var?
   Då sa han att han skulle köpt ringar också men att han ville att jag skulle vara med och välja ut dem :) Hela jag lös upp och sa va? Menar du det?
Så sa han, ja det är klart, om du vill?
Givetvis ville jag det och kramade och pussade på honom igen!
 
   Vi åt middag sen och min huvudvärk ville inte ge med sig men jag ville ju så gärna fira med honom och svävade på moln! Jag föreslog att vi skulle åka till Väla när vi ätit klart så det gjorde vi :)
   Vi valde ringar och beställde dem och fick reda på att det skulle ta runt 4-5 dagar att få dem och jag har nog aldrig längtat så mycket efter något någon gång som jag längtar tills vi får dem!
 Eftersom jag jobbar så åker vi troligen och hämtar dem på fredag så vi kan göra det tillsammans :)
Bilder på dem kommer upp här såfort vi fått dem!
 
Jag är så lycklig att det inte går att sätta ord på det, en häftig känsla <3 <3
 

Ett tag sedan sist!

Ojdå det var verkligen längesen jag skrev här sist!
Men jag har haft att göra om man säger så ;) Det känns som att jag jobbar alltid, vilket ju såklart är bra eftersom jag har fått en bra inkomst men jag jobbar mest kvällar och det är jag lite trött på. MEN det funkar och det är ingen chans att jag och Roger tröttnar på varandra ;)
 
Vad har hänt sen sist då?
121212 - Jag och Roger förlovade oss och det känns helt underbart :) Det är jättekonstigt att man kan vara nykär fortfarande efter 14 månader tillsammans, han måste vara "the one" <3
(Hur det gick till tar vi i ett annat inlägg) Vi har inte avslöjat det och gjort det offentligt på facebook än men väntar tills vi fått ringarna och kan ta kort på dem tillsammans :)
 
Snön har försvunnit, om ni nu inte märkt det ;)
 
Jag har jobbat en massa och såg precis att jag får min lön imorgon redan så det är riktigt härligt!
 
   Julen står för dörren och det blir en julledighet som kommer att vara fullspäckad! Men vi ska njuta av varenda sekund som vi är tillsammans och mysa ordentligt. Och dessutom passa på att ta det lugnt och umgås med släkten :)
 
   På torsdag efter att Roger jobbat ska han hämta hit Fuji så att han kan vara här hos oss hela helgen till söndag när vi ska hem till min moster och fira jul :) Ska bli mysigt att ha honom här!
 
Nu ska jag skriva på hur det gick till när Roger friade till mig ;)
 
//Marica