Onsdag

Då var det onsdag igen :)
 
   Solen skiner och jag tror att jag ska försöka suga i mig lite sol idag! Det har varit så molnigt de senaste dagarna att det inte har varit så speciellt lönt att lägga sig och sola. Men jag var ute ganska mycket igår när jag rensade rabatten bakom häcken. Men då var det rätt så kallt i och för sig, men ändå!
 
   Tränat har jag gjort både måndag och tisdag (känner mig flitig) eftersom jag börjar sommarjobba nästa vecka och då är det inte säkert att det blir lika flitigt! Dessutom är det midsommar på fredag och då vill jag se bra ut såklart :) Jag vågar knappt skriva det men det känns bättre och bättre med mitt knä! De dagar jag har tränat nu har jag kunnat cykla först 15 minuter som uppvärmning och sen 10 minuter efter jag tränat! Utan att få ont i knät! Hoppas nu att det fortsätter så, jag orkar inte börja om från noll igen!
 
  En annan lite rolig grej är att jag fick reda på att jag klarade den muntliga delen som jag inte blivit godkänd på innan i uttalskursen! DESSUTOM skrev läraren :-'' your pronunciation is very very good''! Hur kul är inte det att höra, blev så himla glad!
 
   Det blir en ganska lugn dag idag, ska tvätta lite, sola och så ska jag dra lite ogräs på framsidan av huset. Det är ett hårt liv som "hemmafru" jag lever nu ;)
 
Ikväll ska jag till Johanna och få mina ögonbryn friserade, de är väldigt buskiga för tillfället så de behöver en omgång så jag är fin till på fredag :)
 
// Marica

Bilder från veckan fram tills nu

Lite bilder från veckan :)
 
Innan jag körde till gymmet
 

Efter gymmet gjorde jag en smoothie på jordgubbar, hallon och yoghurt
 
Jag och Roger bjöd hans mormor och morfar på tacos efter att de kommit hem ifrån semestern
 
Nellie slappar
 
Jag bakade rabarberpaj och kladdkaka till mamma och hennes kollegor på jobbet
 
Jag och Roger var på IKEA och gjorde av med pengar när jag fick för mig
att vi kunde ha lite örter i hans lägenhet att använda när vi lagar mat :)
 
Fuji och Loffe myser i min säng
 
Vi samlades ett gäng hemma hos Johanna och tittade på när Sverige spelade match
 
Vi åt tacos och sen gjorde Johanna denna goda efterrätt :)
 
En morgon var hundarna inte alls hungriga och rörde inte sin mat alls
 
Efter gymmet satte jag mig ute i det fina vädret och njöt
 
Nellie som filosoferar och nog undrar hur hon hamnade i denna ogräskorg egentligen...
Jag körde runt henne i den och sen stannade jag för att ta en bild, då
låg hon kvar i godan ro ett bra tag! Jag behöver knappt berätta att hon faktiskt är släkt
min gamla hund Gizmo ;)
 
 

Torsdag

Det känns nästan som att det är fredag idag eftersom Roger och mamma är lediga imorgon :) Mamma är ledig för att det är hennes eftermiddagsvecka och Roger är ledig för att vi ska till kiropraktikern klockan 12 imorgon.

Jag och Roger var på IKEA igår och gjorde av med skattepengar ;) Eller ja, mest han faktiskt... Vi köpte två mattor till hans lägenhet och det blev så himla fint! Innan vi körde hem så var vi inne på Väla också, jag ville hitta ett par nya gladiator-sandaler eftersom Nellie bitit sönder mina gamla... Dock hittade jag inga jag ville ha, fast att vi gick igenom varenda skoaffär på hela väla! Roger lurade in mig i PeakPerformance affären där och jag köpte mig en alldeles för dyr tjocktröja men jag inbillar mig att den faktiskt håller i några år fler än den förra jag köpte. Den förra kostade 399 och den kunde jag ha i 1 ½ år innan den började slitas upp i armarna. Om den går sönder innan dess så håller inte teorin om att det är bättre kvalitet på de dyrare kläderna. (I alla fall inte när det gäller denna tröjan)

Idag har jag mest tagit det lugnt, tvättat och kollat på tv faktiskt. Det är skönt med någon sådan dag ibland :)

Roger hämtar upp mig efter jobbet, sen händer det nog inte så mycket mer idag :)
Imorgon kväll ska vi hem till Johanna i Landskrona och titta på när Sverige möter England i fotbolls EM.

// Marica