Då var det torsdag!

Dagarna trillar på kan man säga :)

Idag har jag och mamma varit en sväng i Malmö där hon fick en kortisonspruta i tummen och diskuterade lite med sin läkare hurvida det ska bli en operation av hennes hand eller inte. Det enda som hon fick ut av det egentligen var kortisonsprutan och en ond tumme som ska vila hela helgen.
Efter vi varit där stannade vi till på centersyd på hemvägen och shoppade lite. Jag köpte bland annat en mjuk topp, bikiniöverdel med fransar, en klänning och bikinibyxor på gina tricot. Lite bling bling till mobilen, ett band att sätta på mitt knä när jag tränar eftersom det inte blivit bättre sen jag var hos sjukgymnasten och lite annat bra att ha!

Jag har precis skickat in en uppgift, sista uppgiften för denna veckan. Sen har jag den tentan som inte läraren la ut till mig förra gången jag skulle skrivit den. Skriver den på förmiddagen imorgon sen är det avklarat. Efter det har jag en skön pluggfri helg och nästa vecka är det bara en ynka uppgift som ska skickas in sen har jag SOMMARLOV! Eller sommarlov och sommarlov, jag börjar jobba v 26 så det blir typ sommarlov :) (Det närmaste man kan komma i alla fall)

Roger kommer hit efter jobbet idag och vi har ingenting speciellt planerat. Skönt att bara vara ibland och njuta :)
I morgon ska vi eventuellt vara här och grilla med m och p, sen på lördag ska vi på födelsedagsfest hos en kompis till Roger. Söndag är nog oplanerad tror jag som det ser ut nu i alla fall :) Vi får se vad som händer med andra ord :)

Over and out!
// Marica