Dags för en ny vecka igen!

   Helgen gick alldeles för fort och jag jobbade kväll hela veckan. I fredags började jag 10.30 och slutade 19.00 dock så då fick vi en längre kväll än vanligt tillsammans. Sen i lördags sov vi länge och sen åkte vi en runda till Rusta, MediaMarkt och sen till Familia i Hyllinge och gick en sväng där. Vi åkte hemifrån vid 13-tiden och var hemma runt 17! Tiden gick så himla fort och vi gjorde av med lite av min första lön från ICA :)
 
   Jag har precis vikt den sista tvätten, förutom den som fortfarande hänger på tork, och tar nu det lugnt. Om en liten stund ska jag gå till Netto och handla lite till oss sen börjar jag jobba kl 15 och slutar som vanligt 21.15. Jag jobbar helaveckan förutom fredag så det gäller att ta vara på tiden tillsammans när vi ses.
   En bra sak är i alla fall att jag är ledig hela julen och kan umgås med släkt och familj då ordentligt :) Dock jobbar jag på nyår men butiken har inte öppet så länge då så det spelar ingen roll för min del :)
 
  
Julpyntet har börjat kika fram lite här och där här hemma och just nu är det en liten julgran på baren och en ljusstake i förnstret. Tanken är att fixa resten under veckan och även köra och köpa julgardiner så vi får en riktig julkänsla här :)
 
//Marica

Posten-certifiering - check!

YES!
Jag klarade precis provet till att bli posten-certifierad!
Jag har brottats med det i över två veckor men nu är det färdigt och det är så skönt att äntligen ha det avklarat!
 
Det känns lite såhär just nu ;)
 
// Marica

(Städ)Lördag

   Roger gick upp runt kvart i sju i morse och då vaknade även jag till eftersom det var dags att tvätta igen. Han åkte iväg till Sölvesborg med sin lagkamrat här nerifrån för att spela seriesammandrag med sitt lag.
  Smart drag får man säga att lägga matcher samma dag som vi har tvättid! Hehe, nej nu är det så att det var bestämt sen innan. Vi skulle tvättat igår men då var vi i Asmundtorp hos mamma och pappa. Jag var även och hälsade på där jag sommarjobbade i somras tillsammans med en annan sommarjobbare.
 
   Ikväll kommer det gäster hit på middag och jag har att göra fram tills dess! Städa hela lägenheten och sen ska jag laga mat och baka efterrätten! Dessutom så är Fuji här hela helgen så honom ska jag ut och gå med när tvätten är klar om en timme ungefär.
 
   Veckan på jobbet har varit bra och jag kommer mer och mer in i rutinerna där och koderna till de olika frukterna och så vidare sitter snart i huvudet! Farmor och farfar var även och hälsade på en kväll och det var jättekul att de kom :)
 
   Nu ska jag fortsätta!
 
//Marica