Hösten på intågande!

   Visst känns det att det är höst numera! Inte bara för att det regnar dagarna i enda, det blir också mörkare och mörkare tidigare på kvällarna (eftermiddagarna). För på hösten och vintern säger man att det är kväll vid 17-tiden när man på sommaren kanske tycker att det inte är kväll förrän vid 20-21-tiden!
   Det är konstigt det där! Det är också väldigt svårt att vänja sig vid att det blir mörkt så snabbt och sen när det är dags för vår/sommar så förundras man över att det är ljust så länge.
 
   Nog om det!
Idag har jag tvättat hela förmiddagen och det tar emot att gå upp 7 och börja... Jag tror faktiskt att det har att göra med att det är så mörkt vid den tiden fortfarande. Men upp kom jag i alla fall och slängde in de första maskinerna med tvätt och det hela resulterade i hela 5 maskiner tvätt- på en enda vecka!
Igår kväll sa jag till Roger att vi nog behöver en tvättkorg till, för oftare än en gång i veckan orkar jag inte tvätta!
Dock så beror det på att det blir så mycket tvätt på att Roger tränar flera gånger i veckan, ofta både på jobbet och sen pingis efter jobbet. Så det är egentligen inte så konstigt att det blir så mycket ;)
 
   Idag har jag slagit på stort och ska göra en taco-lasange! Dessutom på hemmagjorda lasangeplattor! Det är första gången jag provar på att göra det så det ska bli spännande att se om jag lyckas :)
(Ni får rapport sen på hur det hela smakade)
 
   Tänk att imorgon är det två veckor kvar tills jag och Roger varit tillsammans i 1 helt år!
Det känns som att vi varit tillsammans länge men inte som att det skulle vara ett år redan... Tiden går fort när man är lycklig, som jag brukar säga. Det måste vara därför ;)
 
// Marica