Gäsp!

6.03 vaknar jag med ett ryck och ser att Roger ligger brevid mig. Då väcker jag honom och säger att klockan snart är 8 och att han försovit sig! Precis när jag sagt det så flyger han upp och jag inser att jag inte har den mimsta aning om vad klockan är egentligen... Så jag kollar mobilen och den visar just 6.03...
Lagom pinsamt! Men han kom upp tidigt i alla fall och fick ätit frukost. Dock kunde inte jag somna om så jag sitter framför tvn nu istället.

Det blir en lugn valborg för oss, vi ska bara äta en mysig middag och njuta av att Roger är ledig imorgon :-) Så jag ska göra mitt yttersta för att få till något bra på spisen!

//Marica

Klänningen fixad!

   Jag och mamma styrde den lilla röda mot Malmö i förmiddags för att se vad de hade att erbjuda i brudklänningar. I går kväll satt jag och googlade efter butiker med brudklänningar i Malmö och hittade några som vi körde till. Den första hade bara herrkläder och den andra var jätteliten och hade inget att erbjuda mig alls. Så jag hade inte så höga förväntningar på den tredje som vi åkte till om jag ska vara ärlig... Men så fel jag hade!
 Affären var mycket större och det fanns mer att välja på där. Vi letade bland de som fanns upphängda och hittade några fina som jag fick prova. Den andra klänningen som jag provade blev även favoriten och den som jag bestämde mig för att köpa. Jag är jättenöjd med mitt val och hoppas att Roger också kommer att bli det eftersom han inte får se den förrän i kyrkan på vår bröllopsdag!
 
   Allt faller mer på plats och de tyngsta sakerna förutom Rogers klädsel är fixat nu. Men det är ju betydligt lättare för brudgummen att hitta kläder än bruden eftersom han "bara" ska ha kostym, slips och en väst ;)
 
   Om en timme ska jag köra till jobbet efter att ha haft en ledig helg :) 
 
Imorgon är det Valborg och då ska vi äta en mysig middag tillsammans här hemma och sen njuta av att vi båda är lediga, Roger är även ledig på onsdag :)
 
//Marica
 
 

Galopperat idag!

   Vid 11 tiden åkte vi mot Östra Ljungby med destination Camilla och Mattias. Där fick Rogers pappas fru Lotta och hennes son med flickvän sitta upp på hästryggen för första gången. När de  var färdiga så var det min tur att sitta upp igen och det gick riktigt bra. Jag hade bättre teknik på att rida lätt denna gången och jag "hoppade" även över en bom som låg på marken ;) Dock så hoppade Malaco lite mer än vad jag räknat med så det blev lite läskigt. Men sen när jag förstod hur jag skulle göra så gick det bättre. Jag travade några varv och kände mig sen varm i kläderna för att prova på galopp också. Det var lite läskigt först för jag visste inte riktigt hur jag skulle ha mina fötter, armar och kropp så samt hur jag skulle göra för att få hästen att galoppera ;) Men sen gick det bra och jag fick in tekniken och jag kände mig så stolt efteråt att jag vågade! Hoppas det kan bli fler gånger för det är riktigt roligt :)
 
Nu är vi rätt så trötta båda två och det som återstår idag är att plantera ut våra jordgubbsplantor sen är denna veckan slut :)
 
// Marica