Ny vecka!

Då är det måndag igen och min dag började med att våra alarm ringde ungefär samtidigt och sen gick vi upp för att sen köra till jobbet :-) Eller i alla fall Roger. Jag lämnade av honom på jobbet och körde sen till Asmundtorp där jag fortarande är. hundarna har fått komma ut på en lång morgonrunda och jag sitter på massagedynan med en nymasserad rygg. en bra start på dagen med andra ord ;-) Jag jobbar 9.30-15 idag så det blir en lagom dag. Sen ska vi på kalas för Rogers kusin Carro så det blir snabby hem och duscha innan vi ska iväg igen!

Helgen har varit bra och mysig. jag var med mamma och pappa på äventyr uppåt landet i lördags. En mysig dagsutflykt och det var jättekul :-)
I söndags städade vi och var sen en runda på Väla mfl. Sen tog vi det lugnt på kvällen och njöt av att vi var lediga båda två samtidigt :-)

Nu ska jag byta om innan jag börjar jobba!

//Maricavår framtida bil?

Regnig onsdag...

 Ställde klockan på 6.45 för att jag trodde att vi hade tvättid idag. Men när jag gick ut och tittade så visade det sig att jag inte har tvättid förrän imorgon bitti! Undrar hur jag tänkte egentligen förjag börjar jobba 6.30 imorgon så det funkar inte riktigt att tvätta då! Jaja, vi får väl vänta några dagar till helt enkelt ;)
 
   Så nu sitter jag här i min ensamhet och tycker att det är riktigt obehagligt när det blixtrar utanför och rutorna skakar emellanåt... Jag gillar det verkligen inte och mitt huvud blir väldigt tungt av det så jag hoppas på att jag slipper huvudvärken.
 
   Idag jobbar jag 11.45-18 och innan dess ska jag hälsa på min lilla vovve och hans kompisar i Asmundtorp. Hoppas att det blir ett uppehåll så jag slipper li dyngsur ;)

Känner inte att jag har så mycket att skriva om idag, det blir inte så mycket läsbart så jag slutar här ;)
 
// Marica
 
 

Gulligt!

Roger ringde mig precis och frågade mig om jag börjat med maten. Inte för att han var på väg hem, han var bara hungrig den stackaren ;)
Men jag försäkrade honom om att maten skulle vara klar när han kommer hem! Då blev han lugn igen som tur var :-)

Jag var på väla en runda innan och skulle försöka hitta något att ha på mig på kräftskivan den 24e. Men utan resultat! Att det ska vara så svårt förstår jag inte men jag får väl dra med mig Roger nästa gång, då brukar vi hitta något bra :-)
Olja till min bil köpte jag också på mekonomen efter att pappa skällt på mig då det knappt var någon olja i mototn... Bara tur att det inte hänt något, men i fortsättningen ska jag bli bättre på det!

Snart ska jag börja med maten och sen ska vi köra och kolla på när Bois möter Ängelholm borta. Erik ska också med, så vi blir två Boisare ;-)

Hörs!
//Maricadagens fynd