Ny vecka!

   Eller, veckan började igår!
Sen sist har jag haft en ledig helg och då hade vi Fuji torsdag till tisdag och det var så himla mysigt att ha honom här! När jag lämnade honom så förstod jag hur mycket jag saknade att ha honom här... Men vi passar på när vi kan och det är verkligen mysigt, det märks att han är mer bekväm med att vara här nu :)
 
Under förra helgen var vi även i Döshult med Rogers släkt och jagade! Vi sköt en räv som Fuji fick lukta på, han tyckte att den var lite konstig.
   Fuji fick också en massa beröm från jägarna som stod runt om energiskogen som vi drev i, så himla roligt och det märks att Fuji trivs med att jaga och driva :) Han är ju trots allt en jakthund!
 
   Igår var min bil på service hos Rogers bror Rikard och det var ingen rolig dom dem fick! Runt 5 000 skulle det kosta att fixa lite saker på bilen utöver servicen... Dessutom var det dags att besiktiga bilen innan den 31 januari! Så nu på morgonen var vi på bilprovningan och jag var inte LITE nervös inför det om man säger så!
Men det gick faktiskt bra och den blev godkänd med en anmärkning på ett bromsrör bara. Så den får rulla ett år till och så får vi se vad vi gör sen med den :)
 
   Denna helgen är jag ledig eftersom jag jobbade förra helgen och den är fullbokad! På fredag börjar ledigheten och då ska vi äta en god middag här hemma och sen gå på bio i stan. Det var så himla längesen som vi gjorde någonting tillsammans och nu när jag har bra lön så kan vi unna oss saker :)
På lördagkväll ska jag ut i Landskrona och festa och dansa med ett tjejgäng,  sist fick jag ju dundermigrän och spydde så jag hoppas att jag ska slippa det denna gången!
Söndag ska jag ha Mary Kay party här och jag har bjudit hit 3 personer.
 
Men det är några dagar kvar tills dess, 3 kvällar sen är jag ledig i 4 dagar!
 
Nu ska jag fortsätta med mitt hemliga projekt ;)
// Marica
 

12 januari

   ...är det idag minsann! Hela 12 dagar har förflutit av det nya året 2013!
 
   Tidigt i morse åkte Roger iväg mot Lessebo för att spela seriesammandrag i pingis med sitt lag Vetlanda BTK. Jag som hade sett fram emot att umgås med honom innan det var dags för mig att köra till jobbet.. Dessutom skulle vi åkt och tittat på ett hus/gård idag om det inte vore för att han skulle iväg. Men så är det ibland, det kan inte alltid klaffa :/
   Dessutom ringde de från jobb igår och frågade om jag ville jobba hela dagen imorgon, 7-21. Att jobba hela dagen så ger mig 28 betalda timmar eftersom  det är en söndag. Så efteråt är det absolut värt det men just nu är jag inte så sugen på det egentligen. Men det som är bramed att jobba i en butik så är att det alltid finns saker att göra och tiden går rätt fort ändå :)
   Tyckte lite synd om Roger som ska sitta själv hela dagen imorgon men när vi åt middag igår så ringde en kompis till honom så de ska titta på fotboll och träna pingis, så han blir inte så ensam trots allt ;)  Och eftersom vi vill spara ihop till en kontantinsats till ett hus så småningom så är det bra pengar att håva in :)
 
   Idag ska jag inte göra så mycket är tanken, egentligen behöver det städas här... Men jag känner inte alls för det faktiskt... Det är ingen som tar det ifrån mig direkt ;)
 
-3 grader visar termometern och det har fallit lite snö här på morgonen. Mysigt men jag håller mig helst inomhus!
 
Nästa helg ska jag ge mig på något som jag längtat efter väldigt länge! Jag ska nämligen så smått börja löpträna igen! Ingen stor grej tycker ni kanske men det är det för mig och jag älskar det verkligen! Hoppas hoppas att min kropp samarbetar bara så att jag kan fortsätta med det och framförallt träna tillsammans med Roger :)
 
//Marica
 
p.s Maten blev kanon igår ;)

Ledig dag!

   Jag började dagen med sovmorgon och gick upp vid 8.30. Skönt att få sova lite längre :)
 
Senare gick jag till Icaa och skulle köpa Porteröl eftersom middagen ikväll blir stek som jag ska steka i gryta i tre timmar i det. Så jag gick faktiskt till Ica och när jag kom hem upptäckte jag att jag glömt det som jag gick dit för att handla. GIVETVIS! Så jag hällde i en burk päroncider istället. Ska bli spännande och se vad det smakar ;)
 
Återkommer med hur maten blev, Roger kommer hem snart så jag ska duka m.m.
 
//Marica