Min födelsedag igår!

Igår blev jag ett helt år äldre och dagen började tidigt då jag jobbade 7-14.30. Efter det körde jag hem och då hade Roger städat och fixat i hela lägenheten! Han va inte hemma utan var iväg med Fuji och köpte en present till mig. Så jag hoppade i duschen och när jag var klar och hade klätt på mig kom de hem och jag fick en stor superfin bukett med blommor! (Andra gången han köper blommor till mig)
Sen fick jag även ett presentkort i PeakPerformance som jag ska använda i veckan :-)
Mamma, pappa, Malin, Dennis och de tre vovvarna var här vid 16 och vi åt lite god mat och sen även efterrätt. Mysigt och lugnt firande men helt perfekt :-)

Idag ska jag och Fuji gå en långpromenad och vi måste även köpa bajspåsar. Det blir en lugn dag innan jag ska jobba kl 16.

// MaricaGodmorgon!

Inatt har vi sovit i Asmundtorp hos mamma och pappa eftersom det skulle bli snöstorm. Som i själva verket bara blev ett litet fjantigt snöfall!
Jag körde hit igår direkt efter jobbet och ska lite senare iväg och fixa en grej tänkte jag :) Sen i eftermiddag ska jag jobba igen.

// Marica

Helgen avklarad

Det blev en jättemysig helg med vännerna i fredags när vi bjöd hem sex av dem och vi gick inte och lade oss förrän 3! Tiden bara flög iväg och det är ett bra tecken på att vi hade roligt :)
I lördags träffade vi min kusin med familj som var här nere i skåne och hälsade på. Sen körde vi till landskrona för att Roger skulle ha en innebandyklubba och jag hittade ett par nya löparskor som var på halva priset så det var perfekt! Sen körde vi till Jysk och köpte handdukar för ett presentkort som vi fick i födelsedagspresent :-)
Vi var även en sväng i Höganäs där vi provsmakade de nyinkomma pommesen som var jättegoda :-)
I går tog vi det lugnt och var bara iväg och provkörde Toyota Rav4 och sen även Auris hybrid. En bil som vi skulle vilja köpa i framtiden :) Vi träffade även på morfar där som var med oss när vi provkörde.

Nu väntar en ny arbetsvecka och idag börjar jag 16, ska föraöka hinna med lote här hemma och även promenera en runda :)
// Marica