En ledig dag blev till en jobbdag istället

   Fick ett sms i morse om att en kollega var sjuk och frågade om jag kunde hoppa in och jobba för denne. Vi behöver ju alla pengar vi kan få nu fram till bröllopet och jag har egentligen inget för mig idag så jag sa att jag kunde hoppa in. Vi fick med oss Fuji hem igår så honom får jag åka och lämna i Asmundtorp igen, vilket är lite tråkigt men det blir så ibland tyvärr...
 
   Innan jag ska börja jobba så ska jag städa igenom lägenheten, det behövs!
 
// Marica
 

Agerade Handler igår!

Ja igår var jag med mamma på hundutställning i Hasslarp och fick då äran att visa Nellie i ringen. Det var ett tag sen sist minsann men det gick bra trots att det inte gick så bra i bedömningen. På lördagen fick hon ett cert och igår bara ett very good! Märkligt att det kan ändras så över en natt!
 
 
// Marica

9 1/2 vecka, 68 dagar kvar

   Så lång/kort tid är det kvar tills jag blir Fru Öberg :) Tiden går otroligt fort!
 
Detta har vi fixat med den senaste tiden:
  - Fotograf
 - Dukning i form av servetter som jag sitter och viker under dagarna, dukar
 - Bröllopstårta som en vän till Rogers mormor och morfar ska baka ihop till oss.
 
Mer kommer jag inte på just nu, vi ordnar med småsaker hela tiden så det är säkert mer ;)
 
   Idag ska jag inte göra så mycket mer än att ta det lugnt fram tills Roger kommer hem. Fuji är här och jag hade planer på att köra Till Pålsjöskog och gå en runda med honom där men med tanke på det blöta vädret är ingen av oss speciellt sugna på det. Han vill ju inte ens gå i gräs som är blött ;)
   Igår tog jag med mig brödlådor att lägga de färdigvikta servetterna i tills den stora dagen är här :) Där ligger 12 stycken nerpackade än så länge. 14 stycken är vikta och de ska bli 60 så jag har lite att göra om man säger så!
 
Ibland så glöder fingertopparna och jag bara skriver hur mycket som helst men idag är inte en sån dag. Så istället för att bara skriva en massa som inte är kul att läsa så slutar jag här och kanske har jag kommit på något bra till senare ;)
 
// Marica