Bilder från mobilen

Jag tog ju lite bilder med mobilen också på resan så här kommer några för er nyfikna!Där har ni lite av varje tills vidare ;)

Massor nu!

Jag har helt glömt skriva om resan för vi har haft fullt upp hela helgen och denna veckan...
Men till helgen ska det finnas mer tid så då hoppas jag hinna med det :-)

Jag skulle inte jobbat så mkt denna veckan men det blev en del ändå och det är bra för plånboken.
Igår när jag slutat så körde jag hem och gick sen och hämtade Fuji och Loffe. Mamma är nämligen på utflykt uppåt landet så hon har Alma och Nellie med sig. Så Loffe har tillbringat natten här och jag ska sen lämna dem båda innan jag börjar jobba 11.45 :)
Imorgon ska jag jobba 6-16 sen är vi bjudna på middag hos Andreas och Jannie i Ängelholm :)
Helgen är lite oviss men det ska nog bli att hitta på då också ;)

Nej nu ska jag hänga tvätten!
//Marica

Hemfärd!

Imorgon eftermiddag blir vi upphämtade och åker sen till flygplatsen för att flyga hem igen. Lite tråkigt för vi hade gärna stannat nägra dagar till. Men det är ju skönt att komma hem till vardagen igen såklart.
Vi har haft det jättebra och njutit fullt ut av semestern och varandra ordentligt :) Som det ska vara på en bröllopsresa. När vi kommit hem och jag organiserat alla bilder kommer det ett långt inlägg om allt vi sett och gjort här.

Det är så bra så vi kan checka ut och sen ställa våra väskor i Lobbyn och sen åka hissen upp och sola tills vi ska åka till flygplatsen. Så vi hinner få några soltimmar imorgon också ;)

Vi ses därhemma snart!
//Marica