Det närmar sig!

  Ja imorgon är vi asmundtorpsbor :) Jag igen och Roger för första gången.
Vi har packat, flyttat lådor ut till garaget och tömt mitt garage. Det är verkligen nära  men det känns samtidigt overkligt att det är imorgon! Tiden har gått så fort!
 
   Flytten blir en nystart och att kunna flytta till en bostad tillsammans och göra det till "vårt". För visst har jag känns mig hemma här och trivs jättebra. Men jag flyttade ändå in hit när Roger redan bott här några år.
Nystart blir det för att vi ska röra på oss mer och cykla till jobbet så mycket det går och kunna spara pengar ordentligt så att vi kan köpa ett hus så småningom.
 
   Fuji följde med hit igår efter att Roger lämnat motorcykeln i pappas  garage tills vi kommit i ordning i vårt förråd ordentligt. Han var inte sugen på frukost alls så den ligger kvar i skålen. Han är lika seg som mig idag!
   Nu ska vi gå en runda och sen sopa upp i mitt garage och sen se om det går att bära ut mer saker från förrådet till Rogers garage :) Det är tur att vi har en liten bil så vi kan lasta in mycket där!
 

// Marica
 
 

Snorigt...

   Vaknade med världens tyngsta huvud nu på morgonen och inte alls pigg. Vad är det med mig nu för tiden? Jag är så himla trött på morgnarna! Jag gick ju upp vid halv 7 varje dag innan... Dessutom har jag börjat att röra på mig mer än jag gjort tidigare.. Det är kanske nu när det blir mörkare om dagarna...
   Förkyld har jag lyckats bli igentyvärr men en mycket mildare variant än sist, som tur är. Jag jobbar varje dag förutom lördag denna veckan så jag måste vara frisk!
 
   Vi har fixat med adressändring och fixat så att hemförsäkringen följer med oss till Asmundtorp på tisdag :) PÅ TISDAG! Tiden går så fort och det känns som att det var förra veckan som vi var och skrev på hyresavtalet till lägenheten!
   Innan jag började jobba igår så packade jag ner allt som hänger i min garderob och även skorna som ligger där. Idag ska jag ut i förrådet och se om vi har fler påsar till kläder så jag kan packa ner resten. Eftersom jag jobbar hela veckan så behöver jag inte några andra kläder än jobbkläderna och lite myskläder :)
 
I måndags hämtade jag hem mina nya glasögon och jag är supernöjd!
 
   Nu ska jag äta frukost, måste bli bättre på det, och sen ta tag i saker här hemma :)
 
// Marica
 
 

Nu börjas det!

   Har haft en jättemysig helg med först jobb och sen passade vi hundarna i Asmundtorp :) Vi var hemma vid 18-tiden igår och var lika trötta båda två så vi gjorde inte så mycket mer sen.
 
   Idag jobbade jag bara 4 timmar och nu sitter jag här och ta igen mig lite innan jag ska plocka undan här och börja packa lite.
När Roger kommer hem ska jag försöka mig på att laga pasta Carbonara. Vi ska tömma frys och kyl så mycket det går nu inför flytten så den är tom.
Mycket har vi redan packat men det som är kvar är det som vi brukar använda. Vi får försöka planera så vi kan packa ner så mycket som möjligt. På tidags nästa vecka så här börja tömmas!
Vet inte hur många gånger jag sagt det men det ska bli så himla kul. Speciellt att få mer plats runt om oss och bo närmare jobbet :)
 
  // Marica