God Jul!

   Mannen min och vår dotter sover fortfarande och jag har precis betalt våra räkningar. En mysig start på lill-julafton.  Det kan behövas med tanke på att vi har rätt så mycket att göra idag. Det kommer nämligen hit gäster ikväll på middag och sen ska vi även spela Bingo Lotto. Det är ju uppesittarkväll ikväll så vi ska passa på att förhoppningsvis vinna lite. Sådär en miljon hade ju inte varit fel!
 
   Roger jobbade i torsdags sin sista dag på Thorn och dagen efter fick han reda på att han fått jobb. Igår var han på ännu en intervju men denna gången ett jobb som han mer ville ha, Även detta jobb fick han och tackade ja! Nu spelardet ingen roll om vi inte får några julklappar för detta var den absolut bästa julklappen vi kunde få! Är så stolt över honom och det är en stor sten som lyfts från våra axlar Nu när vi har en ganska stor kontantinsats kan vi börja kolla på hus på allvar och förhoppningsvis köpa ett under detta året. Håll en tumme för oss!
 
  Hur ska vi fira jul då?
Imorgon bitti direkt ska vi köra till Höganäs och äta julfrukost hos Rogers pappa för att sen köra runt till Rogers släktingar i Viken och Höganäs för att önska dem en God Jul. På vägen hem avslutar vi i Allerum där vi ska hälsa Elise farmor en God Jul också. samt  tända ett ljus för henne <3
När vi sen är klara där kör vi till mamma och pappa för att tillbringa julafton där med mina släktingar. Vi ska vara hela 21 vuxna så det blir fullt hus! Det ska bli så himla mysigt, Elise allra första jul av många <3 Lite synd bara att hon inte kommer först det eller komma ihåg den ;) Vi får ta mycket kort och visa henne sen när hon blir stor istället.
 
Från oss alla till er alla en riktigt God Jul <3
 
 

Kommentera här: