Lugn söndag

   Idag har vi inte gjort så mycket, det var skönt efter en väldigt händelserik vecka! Jag har inte haft fullt upp varje dag men dethar tagit på psyket att hela tiden tänka på om vi har allt och inte glömt något. Sen all planering och fixande. Så vi förtjänade en lugn söndag! 
Jag plockade bara upp alla Elise presenter från igår och lite annat vi hade i lokalen. 
Lovar att skriva ett inlägg om dopet samt bilder men det kommer imorgon ;) 

Lite senare idag var vi och gick en runda med mamma och hundarna. Sen åkte vi in på julskyltningen i Landskrona med mamma, pappa och Lucas :) Vi var inte där så länge för det var rätt så kallt men en liten runda blev det i alla fall. 

Nu ska Elise få mat! 
/Marica

3 månader <3

Denna fina tjejen
 
 
har nu funnits hos oss i tre månader. Eller i torsdags för att vara exakt.
Ibland känns det som det var igår som vi var på BB och hon låg på min mage. Tiden går så fort!
Dessutom var vi på BVC i fredags och vägde och mätte henne samt fick hon vaccin, hon hade växt mer än vad jag trodde! Hela 63 centimeter lång och vägde 6180 gram. Så 11 centimeter och ungefär 3200 gram har hon lagt på sig på den lilla tid hon varit här. Förundras så över hur snabbt hon växer.
 
Såhär trött var hon dagen efter sprutan.
 
 
Bara några timmar gammal
 
Så mycket glädje du har skänkt oss redan under dina tre månader hos oss. Du är en så naturlig del av oss och vi älskar dig så otroligt mycket.
 
Från att bara vara en liten bebis som är svag i nacken är du nu jättestark och kan dra dig upp i armarna, hålla nacken rak och sitter bra med hjälp. I dagarna har du dessutom börjat att prata en massa när man pratar med dig. Sen ligger du och roar dig själv jättemycket också och pratar med leksakerna :)
 
På lördag ska du döpad så veckan lär bestå av en massa förberedelser! Ska bland annat baka tre sorters cupcakes, förbereda skyltar, vika dopskjortor. Så där är att göra ;)
 
// Marica
 
 

Fortfarande förkyld

Jag är väl nästan frisk skulle jag säga men det är värre med Elise. Det känns som att hon blivit sämre tyvärr. Jag måste rensa hennes näsa på snor oftare än innan och hon hostar även mer än hon gjort förut. Det gör så ont i mig när hon hostar och nyser <3 Hade gärna tagit det från henne och haft det själv så hon kunde må bra. Hon sover även mer än hon brukar så det är ett tecken på att hon inte är frisk. 
Håll en tumme för att det ska bli bättre nu snart!