Sista dagen på året!

   Oj vilket år vi haft! 
-Vem trodde att vi skulle vara tvåbarnsföräldrar vid årets slut till exempel. Inte jag i alla fall! 
-Vi hittade äntligen vårt drömhus och flyttade in. 

Det har verkligen hänt en del och jag trivs så himla bra med tillvaron. Jag och Roger står varandra så nära och det går inte en dag utan att han säger hur fin jag är och hur mycket han älskar mig ❤
 Fast att jag känns mig långt ifrån fin iår efter graviditeten med Elise med alla gravid kilon som jag hade kvar.  Jag tog aldrig tag i att bli av med dem heller vilket jag ångrar. Mådde inte alls bra där ett tag. Men sen blev jag gravid i mars och då efter 1 1/2 månad med illamående gick jag ner runt 10 kg. Men sen kom det ifatt mig igen och jag gick snabbt upp dem igen. 
Nu är jag där igen och har runt 10 kilo kvar att gå ner tills jag trivs med mig själv igen. Med tanke på att vi ska till teneriffa om lite mer än 4 månader känner jag mig jättetaggad på att ta tag i det 😊

Jag hittade en jättebra lista igår som jag tänkte sno och skriva in om mitt eget år! Så det får ni se så småningom här 😊

Hoppas att 2016 blir ett superbra år för er! 

Bvc med Colin och Elise

   Klockan 11 infann vi oss på bvc i Häljarp för att väga och mäta Colin. Men vi passade även på att väga o mäta Elise. Det var 4 månader sedan vi var där med henne sist så vi var nyfikna på hur mycket hon växt.

Vad visade vågen då?
Colin 4330 g (+360 g) 53 cm (+1 cm)
Elise 10988 g (+ ca 1 kg) 81 cm (+ 2 cm) 

De växer som de ska våra små barn ❤
Elise hade troligen vägt betydligt mer om hon inte hade haft feber en vecka och sen magsjukan på det kort efter. Men det var ju bra att hon hade det där extra precis då så att hon klarade av det. 

Vi ska dit igen den 8e men då blir det bara Colin som vi väger och mäter 😊

Trevlig onsdag på er! 

Bebismys x 3 ❤

   Den 30/11 föddes Linnea och Robins Edvin, den 7/12 föddes Sara och Ivans Valter och vår Colin den 16/12.
Dessa tre killar kommer säkerligen att ha hur kul som helst ihop i livet. Så himla roligt att de föddes så nära varandra och vi hade inte en aning om att det skulle bli så från början. 

På grund av diverse sjukdomar och sen att vi fött med en veckas mellanrum, nästan, så har det inte blivit av att vi träffats än. Men idag blev det så i alla fall och alla kunde dessutom :) 
Vi kikade först på varandras skapelser och fikade sen på bullar som Linnea och Robin bjöd på. Sen en massa prat om barn och allt möjligt. Det var så kul att få träffas och jag ser fram emot att få följa pojkarnas utveckling och framsteg ❤ 
 
Elise hade sovit jättedåligt på natten och var trött och jag hade ammat nästan hela natten, kändes det som. Så vi var småtrötta allihopa och stannade inte så länge. Elise somnade direkt I bilen och Colin sov redan innan vi satte oss i bilen. Så det blev en lugn resa hem och en slö eftermiddag. 
Nu kallat sängen och jag hoppas få lite mer sömn denna natten ❤