Huslängtan...

   Denna sommar hoppas jag verkligen att vi har hus.... 
Ett hus där Elise har ett eget rum, vi har ett sovrum, gärna ett kontor och givetvis ett extra rum till ett framtida syskon. 
Vardagsrummet och köket ska gärna vara öppet tillsammans så att man kan ha kontakt med familjen vid middagsbordet samtidigt som man lagar mat. 
Två toaletter gärna med dusch/bad i båda samt att dden ligger nära ingången. Då är det lätt att lyfta in hunden och skölja av den om den blivit smutsig. Sen tvättstugan får gärna ha en dörr utifrån också så man kan lägga smutsiga kläder i tvätten direkt eller hänga upp blöta kläder.

Inte allt för stora krav va? 
Hoppas hoppas att vi hittar huset  vi vill bo i livet ut snart <3

Tidig lördag!

   Som vanligt ringde klockan 6.20, eller rättare sagt så väckte Elise mig 6.17. Men klockan var ställd på 6.20 ;) 
Tack för att jag fick sova de tre minuterna mindre! 
Idag var det som vanligt babysim klockan 8 och bebisarna fick lära sig början till att dyka. Hur man visar dem att man ska dyka, svårt att förklara men hoppas att ni förstår. 
Det är lättare än det låter. Elise verkade förstå i slutet och hon känns mer och mer avslappnad i vattnet. Hon ogillar det inte men är lite spänd i kroppen. Men det är ju en vanesak :)

För övrigt så jobbar Roger ikväll och jag ska promenera en runda igen. Så himla skönt det är och det är så kul också med vår fina vagn! Det var kul innan också men nu är det roligare ;)

Ha en bra lördag!

Bortskämd av dottern...

   Sen nästan en månad tillbaka har Elise sovit hela nätterna. Hon somnar runt 21-22 sen vaknar hon mellan 6-7. Då går vi upp, ammar och sover två timmar till!
Att hon sover en timme vid 18-19 tiden gör inget, hon sover hela natten ändå. 

Vi är så himla bortskämda och börjar inse mer och mer hur bra vi har det. Nästa vecka ska jag på mammagrupp igen och då ska det bli spännande att höra hur de andra sover på natten ;)