Händelserik dag!

   Strax efter 9 åkte vi hemifrån idag och fixade till det sista i lägenheten innan vi lämnade nycklarna. Så himla skönt att ha det bakom sig nu och bara kunna fokusera på huset. 

När vi gjort det åkte vi till Kvantum där vi sa hej till mina kollegor och handlade såklart. 
Elise fick ett korvbröd som hon mumsade i sig under tiden :) 

Hemma igen så satte vi igång att städa och fixa. För att Emma och hennes sambo Peter med barn Milo skulle komma och hälsa på. De skulle även hämta den gamla tvättmaskinen och torktumlaren som stod i huset när vi flyttade in. I byte ska vi få en spjälsäng, åkbräda och så fick vi en påse med Milos urväxta pojk kläder som Knut sen kan ha. 
Vi åt tacos och sen lekte Elise och Milo med varandra och hade jättekul. 
Elise somnade gott lite innan 19.30 när ögonen inte kunde hålla sig öppna mer och har varit knäpptyst sedan dess!
Hoppas att hon får sova inatt för hon har en framtand och en huggtand som kommer att spricka igenom när som helst nu! Så jag tror att hon kommer att ha ont imorgon stackarn <3

Imorgon ska jag jobba ett långt pass så jag hoppas att min kropp ska hålla ;) Igår när jag satt i kassan mycket spände det en del i magen så jag får se till att röra på mig mycket bara. Så ska det säkert funka bra :) 


Äta macka i soffan, inte den bästa idén jag fått. Smulor överallt!

Bjuder på denna

   Elise somnade sent på eftermiddagen så hon har precis somnat för kvällen. Men innan dess tog vi några selfies som jag tänkte dela med mig av ;)

Det var allt för idag!


Lite nytt

   

Dessa söta byxor som är stickade och så otroligt mjuka och mysiga köpte jag på Cubus för 29 kr/st på rean. Jag hade tittat på dem förut men kände att jag ville vänta samt att jag inte kunde lägga pengar på det nu. Men så hittade jag dem för en tredjedel av ordinarie pris och då kunde jag inte låta bli! Dessa kommer passa lilla "Knut" perfekt när han kommer till vintern!


Denna köpte jag till Elise! De orden passar in så himla bra på henne med den frisyren hon ligger inne med nu. Dock är det stl 98 så den kommer vara stor till henne länge. Men det gör inget ;)
Även den från Cubus!