V 39


Magen är stooor nu ❤
Om knappt två veckor är vi föräldrar till en liten kille. Känns fortfarande som att man inte riktigt förstår det! Men det lär ju komma till en när han ligger där på bröstet och jag precis tryckt ut honom. 

Annars då? 
Jag sover rätt dåligt, men det beror nog på att jag är väldigt varm plus att Elise vaknar och skriker på nätterna igen. Sen tar det en stund innan  jag somnar om. Knut vaknar ju när jag rusar upp och sen ligger han och bökar runt ett tag innan jag lyckas somna igen.
Kroppen är allmänt tung, vilket ni säkert förstår av bilden ovan. Strumporna är ett jobbigt ont samt andra kläder på nederkroppen. Stödstrumpor ska vi inte prata om, skulle behöva duscha en extra gång när de väl är på plats. 
På vänster höft har jag denna veckan fått tre små bristningar. Jag har varit så inställd på att slippa dem men kom inte undan denna gången. Det är inget fel på det och man har ju fått något fint efter dem. Men förstå mig rätt när jag säger att jag gärna slipper... 

Fullt upp igår!

   När Roger kom hem igår efter att ha jobbat natten gick jag och Elise upp. Vi förberedde, packade skötväska och bytte om. Sen körde vi till Kvantum där vi handlade frukost och lite annat. När vi kom hem vid 8.45 väckte vi Roger och sen körde vi till Höganäs. Där var det dags för seriematch igen och det blev en lyckad dag för de vann med 8-4! 
Elise hade fått leksaker med sig och roade sig med dem under matchen. Hon klappade med när alla klappade och tyckte att det var roligt. 
Sen somnade hon knappt en timme och sen var det full fart igen!


Under färden hem sen tyckte jag att det kunde passa bra om Elise somnade eftersom det var kalas sen. Så skulle hon inte bli lika trött på kvällen sen. 
Men nä, sova? Onödigt tyckte Elise och var vaken hela vägen hem... 
När vi kom hem packade jag om väskan och bytte kläder på oss sen körde vi en runda till mamma och pappa först. Där lämnade jag av gipsavgjutningen som vi gjorde för en vecka sen, pappa ska fixa till den nämligen :) 
Sen kom farmor och farfar en runda och vi körde sen i samlad trupp till kalaset i Häljarp. 
Vi åt och barnen lekte. Lucas var ju också där så han och Elise hade jätteroligt :) 
Efter att ha lämnat av mamma och pappa i Asmundtorp så var vi hemma igen vid 20-tiden. Så jag fick träffa Roger lite i alla fall. 
Elise somnade gott i bilen. 

Som jag misstänkte så hade Elise fått så mycket intryck under dagen att natten blev orolig. Innan klockan 00 hade hon vaknat typ 4 gånger av mardrömmar. Så hon fick komma in en stund till mig i vår säng. Men hon bökade bara runt och fick inte ro. Så hon fick välling men fortsatte ändå att böka! 
Så efter en vaken timme la jag henne i sin egen säng igen och där somnade hon äntligen. 
När Roger kom hem imorse vaknade hon igen efter lite fler timmars sömn :) 

Dagen idag blir lugn, jag eldar för fullt i spisen i källaren för när det blåser blir det lite kallare här. Det är ju storm/orkan ute så det är inte värt att ta sig någonstans. Hade velat åka på julskyltning med Elise I Landskrona men inte så roligt i detta väder så vi stannar hemma. 
Roger är iväg i Göteborg och spelar pingis idag.

Tomten fick komma upp från källaren och Elise gillade hans mjuka skägg

Han fick också en puss! Kanske fjäskar hon in sig för att få fler julklappar ;) 

Lugn dag

   BB-väskan blev packad och så även Rogers! Jag hade packat min så gott som klar men kollade ändå igenom den lite och la i lite mer kläder till Knut. Jag fick ju så himla mycket fint när jag hade babyshower som jag vill ha med till honom.  
Sen blev Elise lite trött så vi klädde på och la henne i vagnen för en promenad. Vi mår ju bra allihopa av frisk luft och lite motion. Jag försökte hålla tempot uppe så gott det gick men det var inte så lätt. Inbillar mig att det kanske sätter igång förlossningen om man anstränger sig lite. Man vet ju aldrig ;) 
Hon somnade snabbt och vi passade på att äta uppe på backagrillen för första gången. Jag åt en hamburgartallrik och Roger åt köttbullar med pommes. Jag blev proppmätt och orkade inte allt. Men när vi gick hem så fick jag ändå ner en pepparkakssandwich! Gott var det dessutom.

När vi kom tillbaka klippte Roger lite på vår toya-häck och jag och Elise hjälpte till lite grann. Sen körde han på tippen med grenarna och jag passade på att damsuga huset. 

Sen var jag rätt trött i kroppen så det blev en lugn eftermiddag och kväll. 
Roger ska jobba natt och när han kommer hem imonbitti ska han försöka sova så mkt som möjligt för vid 9 ska vi köra till Höganäs. Det är dags för seriematch igen och på hemmaplan. Sen ska vi iväg på kalas för min kusin och farbror i Häljarp :) Då får Roger stanna hemma så han kan få sova lite till för att jobba natten igen. 

Nu ska jag försöka hålla mig vaken och se idol, men somnar nog innan röstningen för jag är rätt trött! Känns som jag är konstant trött nu...

Trevlig kväll!