Syskon foto ❤

Idag var vi på dagis redan 8.15. Det var dags för den årliga fotograferingen. Jag hade kammat Elise hår, så gott det gick hennes hår lever sitt eget liv! Satte en klämma med en rosett på i hennes hår.
Sen valde jag en gullig puderrosa klänning med småfåglar på. Hon är alltid fin, men hon var extra gullig idag ❤

När jag sedan hämtade henne så körde vi direkt till Asmundtorp där vi lämnade Tyke hos mamma. Sen körde vi till Billeberga där vi tog enskild bild på Elise och sen en syskonbild på båda. Så duktiga de var båda två och bilderna blev så himla fina ❤
Lovar att visa dem här när jag fått hem dem.

Vi var där liten innan 14 och då var där lång kö. Fotografen började lite efter 14 och vid 14.30 kom det en fotograf till.
Det tog sån tid! Efter 1 1/2 timme blev det vår tur äntligen.

En promenad i Kågeröd

När Colin sovit sin förmiddags lur så körde vi till Kågeröd och hälsade på Linnea och Edvin. Eftersom vi fortfarande är förkylda så gick vi en promenad i det fina vädret och sen lekte killarna i deras trädgård en stund.

Våra fina goa killar ❤

Det var typ två månader sen vi träffades sist. Så det hade hänt en del med pojkarna. Jag jobbade hela juli och sen har jag och Roger jobbat om varandra och det har varit svårt att hitta en dag som passar. Alltid lika kul att ses ❤

Tyke var ju också med! Han tog det hela med ro och under promenaden låg han mest under Colin i varukorgen. Han får ju inte gå så långt än. Han fick träffa en häst, getter, höns bland annat. Sen tittade vi på en fontän också men han förstod nog inte riktigt vad det var och höll sig på avstånd!
När vi var i trädgården höll han sig runt om oss och pussade på barnen emellanåt. När han kom för långt bort kallade jag bara och då vände han och kom med full fart.
Han är så himla lyhörd redan och blir jätteglad när man kallar på honom. Tror vi kan bli riktigt bra träningskompisar!

Tack för en mysig promenad vännen, jag hade saknat dig ❤

En fast och trygg punkt i livet

I onsdags förra veckan fick jag reda på att jag fått fast jobb. Fasta timmar på 63/månad från och med 12/9.
Men jag kommer jobba de helger som det funkar med Rogers schema tills Colin fått en förskoleplats. Förhoppningsvis i mitten av januari.

Jag har nog inte förstått det än, men det känns väldigt bra. Himla skönt nu när vi har två barn och hus med lån. Det känns så tryggt att ha det med sig :)