Roliga (hund)kompisar

   När vi var och släppte ut hundarna så njöt Elise för fullt. Hon tycker det är så kul med dem och skrattade högt när de sprang och lekte med varandra. 
Att komma över den där tröskeln som är alltför hög (alltid)

   Jag är så arg på mig själv... 
Tar inte tag i mitt liv ordentligt utan är så dum och äter en massa skit. (Godis, kakor, kex osv)
Jag VILL verkligen egentligen ta tag i detta men ena dagen är jag fast besluten och andra dagen är det som bortblåst! 
Vill bli av med mina 10 kg och komma i mina kläder och snygga jeans igen. Slippa skämmas över att jag har en massa valkar och stora lår... Trivs verkligen inte i denna kropp just nu. 
Visst - det är bara två månader sedan jag födde barn. Men att inte äta ordentligt gör ju inte att jag varken mår bra eller främjar viktnedgången. 

Det är verkligen slut med detta trams för det är inte hållbart i längden!  Det bästa för Colin är ju dessutom att jag äter bra så att han får i sig bra näring frän mig. 

Så snälla lämna några peppade ord för jag behöver det nu mer än någonsin!  
Imorgon är det jag som tar tag i mitt liv PÅ RIKTIGT och slutar slösa bort och försörja mitt liv och kropp! 
Mina barn behöver en stark och välmående mamma! 


Målbilden som tåls att visa många gånger om!

Lördag

   Colin verkar bättre och feberfri idag så det är jätteskönt. Men han är fortfarande väldigt trött. Han vaknade var tredje timme inatt och åt sen var han vaken 5-8.30 typ och somnade sen och sover fortfarande! Mina bröst är väldigt fulla nu! 
Elise somnade i sin juniorsäng för sin middagslur och sover gott sen 1 1/2 tim tillbaka. Jag däremot vaknade med halsont och en lite speciell röst. Låter jättekul när jag pratar! 

Roger jobbar dubbelpass idag 6-22 så det blir en lång dag hemma med barnen. Men mysigt såklart. Vi ska och släppa ut busarna (hundarna) i Asmundtorp när Elise vaknar. Sen håller jag på och tvättar lite också. Så dagen ska nog gå rätt så fort i alla fall tror jag. 

  
Mellanmål idag - majs, blåbär, gurka och tomat. Majs och blåbär tog slut! De är favoriterna, lite udda blandning men det uppskattades i alla fall ; (