Ung kändis!

   Under helgen har Roger spelat veteran-SM i pinig i Helsingborg. Jag var inne och tittade en liten stund på lördagen och hela dagen på söndagen. 
Colin var med på lördagen och då var även HD där och fotade samt gjorde reportage. Då fick fotografen syn på Roger när han gick runt med Colin i famnen och rusade dit för att fota dem. De hamnade dessutom i både tidningen och på nätet ;) 


Hur gick det då för Roger?
Inget vidare på fredagen i lagklassen, han åkte ut i semifinalen på lördagen i Herr-singel 30 och idag söndag tog han och Fredde brons i dubbel! 
Det var en lyckad helg och det gick över förväntan att ha båda barnen med. Elise var jätteduktig och somnade i vagnen ett par timmar i hallen. Colin sov han också men fick inte riktigt ro. Han sov när vi kom hem istället och kommer nog sova gott hela natten. 


Ny säng!

   För några månader sedan köpte vi på oss två juniorsängar som vi hittade på en köp och sälj sida på Facebook. Förr eller senare lär vi behöva dem så vi köpte båda för en billig peng! 
Vi satte upp den ena i Colins kommande rum för att fylla ut lite och sen var den redo när det är dags att använda den. 
Så idag kände vi att det var dags efter att Elise fastnat mellan spjälorna flera nätter I rad med fötterna när hon snurrar runt i sömnen.

Jag gjorde som vanligt och gav henne välling, borstade tänderna och tog på pyamasen. Sen lade jag henne i sängen, sa godnatt och fick ur ur rummet. Då somnar hon alltid utan problem oftast. Men nu kunde hon ju gå ner från sängen själv. Vilket hon också gjorde, sådär en 20 gånger innan vi gav upp för att låta henne bli tröttare innan vi försökte igen. Klockan var då runt 18.30. 
Vi försökte igen emellanåt och Roger la sig på madrassen brevid sängen men det hjälpte inte. Så vid 20.30 lade jag mig i sängen brevid henne.  Jättekul tyckte hon. Pillade mig i ansiktet, drog i min läpp osv. Men till slut somnade hon och då smög jag ut. 
Efter en stund hörde vi en duns och så blev hon ledsen. Hon hade snurrat ur sängen! (Något jag väntade mig) Så jag gick in igen och kramade om henne, gav henne nappen igen och sen somnade hon och har sovit sedan dess. 

Ska bli kul o se hur det imorgon bitti när hon vaknar o kan gå in till oss. Något helt nytt för henne ju. 

Såhär mysigt blev det i sängen. 
(Ev imorgon ska vi och köpa en stödbräda på ikea så är det lite mindre risk att hon trillar ner) 

Såhär nöjd var hon 

Bra mjölk - produktion!

   När vi kom hem från Helsingborg idag så sov Colin jättelänge. Han har dessutom sovit långa stunder under dagen. Sen tror jag att han haft svårt att äta då han varit väldigt snorig till och från. 
Så när han sovit typ 2 timmar härhemma gjorde mitt högerbröst jätteont. Så jag fick ta fram pumpen för att lätta på trycket. Men jag pumpade tills det inte kom mer för jag var nyfiken på hur mycket de innehöll. Sen ville jag testa att ge Colin från flaska ifall det skulle behövas nån gång. 
Kan ni gissa hur mycket jag fick ut?? 
Jo det är sant, från ett bröst! 
Förstår inte hur allt får plats därinne!  
Colin tog dessutom flaskan jättebra men hade lite svårt med tekniken. Tror det kommer om han går testa några gånger. 50 ml fick han dricka sen frös jag in resten. Därefter fick han äta sig mätt på bröstet. Hade sen inga problem med att få det att räcka fast att jag pumpat ut en del.

Trevlig kväll!