När man inte kan berätta vad som är fel ❤

Lilla Colin alltså ❤
Sedan 16-tiden och ett par timmar framåt var han väldigt orolig och gnällig.
Jag klädde av honom för jag misstänkte att han var varm - fortfarande fel
Lade honom vid bröstet - vägrade och stretade emot
Gjorde en portion gröt och gav honom - han åt allt men var fortfarande gnällig efteråt

Tänkte efter och han hade ju faktiskt inte bajsat på hela dagen! Något han alltid gör flera gånger på en dag.
Så jag gick och gungade honom i famnen länge samt lade honom på skötbordet för att vika upp hans ben mot magen. Inget hände då heller så försökte få honom att stå upp, Elise funkade det alltid på. Kom inget då heller.
Men sen lugnade han sig och jag kunde lägga honom ifrån mig för att natta Elise. När jag satte mig i soffan hörde jag hur han tog i och fyllde blöjan!
När jag bytt på honom så kissade han ner skötbordet.
Efter detta var han en helt annan kille - min glada nöjda kille som jag är van vid ❤

Han är så himla tydlig med allt denna kille och när det väl är något som är fel så får man reda på det. Han "gnäller inte i onödan" om ni förstår vad jag menar.

En timme senare somnade han för natten och kommer nog att sova gott inatt ❤

Jag passade på att sänka sängen innan idag. Måste nog inse att han snart kommer att dra sig upp mot kanten och jag vågar inte tänka på hur det skulle kunna sluta om han trillar över ❤

Ledig!

Nu är min intensiva jobbmånad över. Tiden har gått otroligt fort faktiskt, snabbare än jag trodde.
Men det har varit kul också att komma hemifrån och bryta av vardagen lite. Träffa kollegorna igen och att tjäna lite pengar :)

Så nu har jag 6 pass i augusti bara sen ska jag vara mammaledig till januari/februari när Colin är inskolad på dagis. (Om han nu får nån plats...)

Idag ska vi åka en sväng till Eslöv och hälsa på Angelica och Albin. Ska bli så himla kul att träffa dem! Vi har bestämt typ tre gånger innan att vi skulle setts men så har barnen varit sjuka.

Ha en bra torsdag!

En dag i solen ❤🌞

Igår sprang jag runt hela dagen och fixade med allt inför att gästerna skulle komma så idag hade jag bestämt att jag minsann skulle vara ute!
Så när Elise sov lade jag Colin på en filt i skuggan av pilträdet och jag lade mig i solen brevid. Han roade sig där med sina leksaker en bra stund och var hur nöjd som helst.
När Elise vaknade tog jag fram melon från igår som både hon och Colin åt av med god aptit. Sen fick hon syn på poolen som jag fyllt så då ville hon klart bada.
Roger vaknade och jag fixade lunch till oss. En stund efter åkte han till jobb för att jobba ett extra dubbelpass.
Colin somnade strax efter och Elise hoppade i poolen igen. Jag passade på att sola samtidigt och busade med henne. Vid 16-tiden kom pappa hit för han var ute och körde med sin gamla Alfa Romeo. Då vaknade Colin och fick lite mat.
Vid 17 började Elise bli trött och hon fick välling m.m. lite innan 18 slocknade hon för natten ❤

Jag och Colin satte oss vid tvn men det är ju så mysigt kvällsväder ute fortfarande. Så nu sitter vi ute och njuter av det sista av dagen 🌞