Lite bilder på Colin <3

 
 
 
Denna lilla kille har fångat vra hjärtan och gör framsteg för varje dag som går!
Han är så himla go och glad alltid <3
 
 
Elise fastnade också på bild när hon badade i sin pool en dag <3
En underbar tjej med mycket envishet och vilja. Men det måste man ju ha om man ska ta sig fram i livet. Vi ska bara försöka att tämja viljan lite ;)
 
 

Kräk...

   Igår var det runt 30' ute och nästan lika varmt inomhus. Colin hade det rätt jobbigt med värmen och var inte nöjd alls. 
   På kvällen fick han min hemmagjorda palsternacka/sötpotatis-pure samt lite efterrättspure. 3 timmar senare var han jättegnällig och trött. Så jag lade honom till bröstet men han åt bara lite sen bet han. Så jag försökte lägga honom i sängen flera gånger men han blev bara mer sur. Försökte även med bröstet men det gick inte heller. 
Efter att ha gnällt i en timme spydde han ner både sig själv och mig. Stackarn hade nog fått för mycket i magen samt var väldigt varm efter att ha gnällt så länge. 
  Snabbt lyckades jag torka av honom och sen fick jag av honom tröjan och blöjan. Lade honom i babygymmet för att kunna torka av mig själv och byta kläder. Ville inte gå ner och duscha av mig ifall han skulle kräka mer och ville inte lämna honom ensam heller. 
Men typ 10 mun efter att han kräkt somnade han som en stock brevid mig i soffan ❤ Sen sov han till 3 och då måste magen ha varit jätteroligt på honom. Han åt snabbt och somnade sen. 

Idag har han inte kräkt och som jag sa berodde det nog mycket på värmen. Stackarn ❤
Både han och Elise sover nu, tror inte (hoppas inte) det blir nåt kräk idag. Det är betydligt svalare idag och det är jätteskönt! 

Mysig midsommar ❤

   Dagen började med att vi körde och handlade (innan alla andra) på Coop. Det var lite som jag skulle köpa med mig till Kågeröd där vi åt senare. 

Sen somnade barnen och jag förberedde och packade ner allt vi skulle ha med oss. 
Vid 12.30 körde vi sen till Asmundtorp för att dansa runt midsommarstången och träffa mamma och pappa där. Lucas, Malin och Dennis kom också dit.


Vår lilla midsommar tjej ❤

Jag och Elise går runt midsommarstången 

Colin var så himla varm att det var bäst att bara sitta i blöjan. Då var han såhär nöjd!

Kusin Lucas och Colin sitter och umgås lite. Med Dennis i bakgrunden. 

Det var så himla mysigt där och er riktigt idylliskt midsommarfirande. De i byalaget gör ett stort jobb med att anordna allt och det blev riktigt bra.

När vi var klara i Asmundtorp körde jag och barnen och lämnade Roger hemma eftersom han skulle jobba natt. Sen åkte vi vidare till Kågeröd där vi skulle tillbringa resten av dagen. Linnea hade pyntat och fixat så himla fint! Hon har så otroligt öga för smådetaljer som gör det lilla extra. Jag själv är jättedålig på sånt och hade bara lagt på en duk och dukat ovanpå den. (Jo kanske lite blommor på också.)

Lilla Edvin ❤

Såklart måste man ha jordgubbstårta när det är midsommar! En riktigt god en dessutom!
Elise fick smaka och var helt lyrisk över jordgubbarna.


Vid 21-tiden var båda barnen jättetrött och Elise vägrade att sova i vagnen. Så det kändes bäst att åka hemåt så de fick sova. 
Det tog inte lång tid förrän det blev helt tyst i baksätet och de sov. 
En lång dag blev det för dem och mycket frisk luft och sol. 

Det kändes att det var något som fattades på kvällen och midsommar ska hela familjen vara samlad på. Men kanske till nästa år kan vi fira allihopa tillsammans ❤