Rygg till mage!

   Ett par veckor nu har Colin legat på sidan och försökt vända sig. Idag hände det! 3 1/2 månad tog det och nu får vi passa oss för att ha honom liggandes i soffan! 
   Det är så roligt att det går framåt och varje steg är så häftigt! 

Här är han bara några timmar gammal och myser hos pappa ❤

Förkylda familjen!

   Det märks verkligen att vi är nära varandra hela familjen. Blir en sjuk så blir alla det förr eller senare-mer eller mindre. 
Colin började bli förkyld sen Elise och efter henne Roger för att det sedan skulle bli min tur! 
Som tur är verkar det inte bli lika illa som sist. (Ta i trä) Colin snorar men är pigg ändå och likaså vi andra. 

Håll tummarna för att vi är friska till semestern om två veckor! 

Om knappt en timme ska vi köra till Höganäs där vi ska på middag/lunch hos Rogers pappa och Lotta. Hela gänget som ska åka till Teneriffa ska träffas och planera lite inför resan. Det är verkligen nära nu! Ska bli så skönt att komma iväg lite.

Ha en bra måndag! 

Förkyld kille ❤

   Igår kväll började Colin snora en massa och han var även lite hängig. Men han skrattade och log precis som han brukar ändå.
I morse stannade tempen på 38' så jag bestämde att vi skulle stanna hemma från Ikea. Dit vi skulle åkt med mamma egentligen. Det är bättre att han vilar upp sig idag så att vi kan åka på kalas för Rebecka imorgon. 
Senare på förmiddagen idag var tempen normal igen så förhoppningsvis är detta bara något som inte håller i sig så länge. Håll tummarna!

Han har sovit väldigt mycket och har bara vaknat för att äta under dagen så han är påverkad av förkylningen. Tycker verkligen inte om när barnen är sjuka... Mår så dåligt och är orolig för dem ❤


När man är sjuk får man hänga vid tutten så mycket man vill ❤