Tiden går

Oj vad dålig jag blivit på detta med att blogga känner jag. 
Vi är ute mycket om dagarna och njuter av det fina vädret så mycket det går. Elise älskar att bada och fixa med sin pool och är gärna ute hela dagen. Colin ska ju vara i solen så lite som möjligt så honom håller vi inne eller i uv-tältet. Dock blir det väldigt varmt i tältet också mitt på dagen och då måste han vara inne. 

Våra fina ungar ❤

Denna buse hittade blöjpåsarna i skötväskan när vi var ute och körde och det blev tråkigt i baksätet. 


Bvc 5 mån

   Oj vad tiden går! 
Vår lilla prins är nu 5 månader gammal och i måndags var vi på Bvc för kontroll och även vaccin denna gången.

Vikt 8410 g (+555g) Elise 7250 g
Längd 66,5 cm (+1,5 cm) Elise 66,5 cm

De följer varandra väldigt bra dessa syskon förutom att Elise vägde mindre. Colin är en liten klump minst sagt! Rund och go ❤

På väg till babysimmet i tisdags

Denna lilla kille sitter stadigare och stadigare nu. Han pratar och testar rösten väldigt mycket, hela tiden. 
Han rullar över på mage väldigt lätt, men har inte listat ut hur man rullar tillbaka igen. Då ligger han och gnäller när han tröttnat på att ligga på magen istället så vänder vi honom. 
Att greppa saker blir bättre och bättre, han håller inte så länge. Men har kommit på att man kan ta sakerna till munnen och gnaga på dem. 

Vi har börjat introducera lite mat. Gröt testar jag varje dag men det går inte så bra än. Han förstår inte hur han ska göra riktigt. Men vi kämpar på!

Njuter i solen

   Colin somnade vid 10 idag och Elise lade vi runt 11. Sedan sov de! 
Jag hann med att njuta och slumra till i solen under tiden de sov. Ibland är livet så himla bra. Inte bara för att barnen sov samtidigt,  men att vi har det så bra som vi har.
Två friska och underbara barn, ett hus (tak över huvudet) och varandra. Solen lyser på oss och livet är så bra. 

Jag mår otroligt bra just nu.
Jag är pigg och orkar en massa plus att jag känner att jag ger barnen det de behöver. Dessutom är jag så otroligt peppad på att komma igång med att träna igen! Roger är ledig till onsdag nu så jag ska försöka ge mig ut på en löprunda. Annars blir det en promenad i rask takt med barnvagnen. 

Min lunch idag! 
Ört te som jag gjorde till iste 
Aloe vera dryck
Äpple, kanel och karamell shake
Allt från Herbalife!