Stora Elise!

Elise har sen i somras lagt blöjan på dagarna. Klarat det jättebra, även på dagis har det funkat kanon! Hon har blivit så himla stor sen Colin föddes och är en riktig pratkvarn! Frågar en massa och snappar upp det vi säger. Sen berättar hon också om allt som händer, vad vi gjorde igår osv.
Men att göra nummer två på toa har inte varit speciellt populärt. Det gör hon gärna i blöjan, passar på när hon sovit på natten eller på dagen för då har hon fortfarande blöja. Men i helgen har hon gjort det två gånger och blivit så himla stolt! För att motivera henne så har jag köpt klistermärken som hon får ett av när hon klarat det. Då har hon blivit jätteglad och nog peppad på att göra det ännu en gång.
Att man kan bli så stolt över en skitsak".

Kalas för Edvin!

I lördags var jag och barnen i Kågeröd på kalas för finaste Edvin. Han fyller 1 år den 30/11.

Det var verkligen barn överallt i deras hus. Men de hade jättekul. Linnea hade bakat en jättegod tårta, cupcakes med turkos/ljusblågrön frosting, till det blev det chokladbollar och en massa popcorn! Elise åt hur mycket popcorn som helst och åt tills hon var proppmätt. Vi har ju ingen micro så det blir typ aldrig nåt sånt här hemma.

Edvin fick en massa fina presenter och kommer säkert att ha jättekul med dem.
När vi åkte därifrån var Colin megatrött och somnade direkt i bilen ❤
Han fick sova 25 min sen var vi hos mamma och pappa för att hämta Tyke.

En jättemysig dag med ett supermysigt och fint kalas, tusen tack för vi fick komma och fira honom ❤

Underbara hund ❤

Det tåls att säga flera gånger. Vilken go, underbar och härlig hund vi fått tag på ❤
Han är så genomsnäll och tålmodig, följsam och lyhörd.
Jag är så himla glad för att vi köpte honom nu. Han passar så bra in i familj och har verkligen anpassat sig till att vara famijehund.
Det är så kul att gå på promenader med honom, han har förstått det med att gå fint i koppel och släpper vi honom så kommer han när man kallar (ganska så direkt). Han blir runt om oss och håller koll på var vi är.
Det är få gånger jag har behövt att ta tag i honom när han inte lyssnat. Oftast räcker det att man säger nej så slänger han sig på rygg (nästan).