Mysig förmiddag ❤

   Trevlig Valborg på er 

Det är ju inte alls som förr vi firar valborg nu. Då var det fest någonstans, dricka och dans! 
Men just nu saknar jag inte det alls. Jag behöver inte det nu. Idag känns det dessutom inte som någon speciell dg eftersom Roger jobbar. Vi jobbar ofta om varandra eller så är den ena ledig och den andra jobbar. Vissa dagar känns det helt okej och vissa dagar skulle man gärna byta bort det... 

Vi gjorde det bästa av det idag i alla fall då vi åkte ut till saxtorpssjöarna och gick en runda där samt fikade.

Barnen var väldigt förväntansfulla, speciellt när vi hade köpt fika på vägen. 

Efter att vi gått en bit blev Elise trött i benen. Colin satt då i vagnen så hon fick låna hans bärsele och jag hjälpte Roger att få upp henne på hans rygg. 
Hon har aldrig åkt i sele innan och hon trivdes verkligen. När vi nästan var framme vid bilen igen var hon helt stilla och på väg att somna. Så nog fick den godkänt. 

När vi körde hem somnade Colin efter några minuter i bilen och Elise somnade när vi burit in henne i sängen. 

En mysig förmiddag där både barn och hund var väldigt nöjda ❤ 

Tacksam ❤

   Jag är så tacksam för dess små (stora?) underverk som förgyller våra dagar. Tänk att jag har fått äran att vara er mamma ❤

Det finaste jag har är utan tvekan ni ❤


Goa, uppfinningrika och omtänksamma Elise ❤ Du är en så fin storasyster till Colin och fast att ni bråkar så finns det stunder när ni leker så fint och skrattar tillsammans. 

Bolltokiga, busiga och kramgoa Colin ❤
Elise har tur som har en så gullig lillebror som dig. Du vill så gärna vara med på allt Elise gör och lära dig en massa från henne. Just nu ska du bära runt på så många saker det bara går i händerna. De fixar och håller på med dem hur länge som helst. Allt från pingisbollar till legobitar (gärna blandat!) 
Finaste Colin du charmar de flesta ❤

Veckan avklarad!

   Då var det fredag och min tur att få vara ledig. Efter 10 dagars jobb så ska jag vara välförtjänt ledig i tre dagar :) 


   Barnen har varit på dagis i fyra dagar och det har funkat jättebra. Jag har lämnat glada barn och hämtat dem glada. Det är härligt att se dem trivas så bra där. 

I helgen ska Roger jobba så det blir en helg med barnen. Imorgon ska vi iväg och hämta nummerlapparna som vi behöver till vårruset på onsdag. Sen ska jag och Ingrid köpa lite roliga saker som vi ska ha på oss när vi springer. 
Hoppas vi hittar något bra ;) 

   På söndag tänkte jag försöka ta mig ut till hundklubben och träna lite agility med Tyke. Först gå en rund runt Saxtorpssjöarna och sen träna lite. Förhoppningsvis somnar Colin i vagnen! 

Elise och Roger i vår nya soffa som vi fick hem i onsdags. Vi bestämde rätt snabbt att denna soffan skulle vara "hund-fri" så Tyke får befinna sig på golvet eller i sin korg numera. Det funkar än så länge bra men när vi inte är hemma lägger vi kompostgaller i den så han inte hoppar upp!