En härlig och solig promenad 🌞

   När vi lämnat barnen på dagis i förmiddags så gick jag, Roger och Tyke en lång runda tillsammans. Jag kan inte komma ihåg när det hände sist. Inte så konstigt egentligen eftersom vi alltid har barnen med oss om vi är ute på promenad. 

   Tyke är så duktig och sprang lös nästan hela rundan. Det är första gången som vi gick så långt med honom och han fixade det hur bra som helst. 

   Det blåste väldigt mycket och vi hade en hel del motvind. Men det blev bra träning för oss istället. 

Denna rundan kommer vi att gå fler gånger med honom 👍

En bra dag på förskolan

   Igår var det ingen bra lämning på förskolan. Elise blev ledsen när jag lämnade henne och när jag sen hade klätt på Colin och gick ut för att lämna honom. Så kom hela Elise avdelning för att gå på promenad och då blev hon jätteledsen,  panikledsen ❤ 

Jag gick efter för det är det hållet som jag går hem. Så jag erbjöd mig att gå med henne och gänget till lekplatsen så hon skulle lugna sig. Vi var vid lekplatsen i samma gata som vi bor så jag frågade henne om jag kunde hämta Tyke att visa för kompisarna. Det var okej så jag gjorde det. När jag sen kom tillbaka brydde hon sig inte om mig så jag gick morgonpromenaden med Tyke. 
När jag sen hämtade dem hade allt gått bra efter jag lämnat. Det var en glad tjej som kom till mig och sa att hon hade haft roligt. Det värmer hjärtat ❤

Idag däremot gick lämningen jättebra och hon sa hejdå och var så nöjd. Så skönt efter gårdagen! 
När vi sen hämtade henne hade hon haft jättekul och ätit bra dessutom. 
Colin hade varit så gullig och pratat en massa, lekt och fixat. Det känns som att han har hittat pedagogerna ordentligt nu och känner sig trygg med dem. 
Samma med Elise, hon känns också tryggare och verkar ha hittat lite kompisar ❤

Det värmer verkligen ett mammahjärta ❤

Ett steg närmare målet!!!

Jepp, ikväll tog jag mig an 4 kilometer på löpbandet.
Vet ni? 
Jag klarade det! Svetten rann och den sista biten gick bara på ren vilja! 
Men jag klarade faktiskt det och är ännu ett steg närmare mitt mål. När jag sprang 3,5 km så kändes det som att det var långt kvar till 5 km. Men så tänkte jag efter och det var ju väldigt nära ändå. 

Det känns otroigt att jag för knappt 5 veckor sedan inte orkade springa 1 km! 
Jag trodde inte att det skulle gå såhär bra. Men det gjorde det och så fort jag kan ge mitt ut så ska jag springa ute också! 

Många som tränar löpning pratar om "löparbubblan", något jag inte hittat förut. 
Men den senaste veckan har jag hittat min egen! 
Det gäller att fokusera hela tiden och inte sväva iväg i tankarna för då går det inte. Man måste tänka på hur man andas och hur man tar varje steg! 


Slutligen är jag så stolt över min kropp som klarar av allt detta! Jag blir bättre hela tiden och jag längtar efter hur min kropp kommer att se ut till sommaren! 
Jag kommer definitivt att tillbringa mycket tid i bikini iår 😉

(Ja, man får faktiskt skryta när man har kämpar jä*igt hårt för att få fram riktigt bra resultat. För jag är SÅ värd att få må bra efter all tid jag lagt på träning sedan nyårsskiftet.)