Feber x 2

   I morse kom Elise in till mig när.min klocka ringde och sa att hon hade kissat (i blöjan). När jag tog av blöjan och gav henne en morgonkram så kände jag att hon var varm. Då plockade jag fram örontermometern och den visade 38,5°. Så det var inte konstigt att hon var varm! 


Anmälde mig som vabbande till jobbet och ringde sen till dagis för att säga att Elise var sjuk. Men bestämde med dem att Colin skulle få komma dit 8-12. Han gillar att vara där och behöver det. 
När jag hämtat Colin somnade Elise i bilen på vägen hem. Båda två sov ett par timmar som var välbehövligt. Elise sover sällan mitt på dagen numera så hon behövde det verkligen idag ❤
När Elise vaknade hade hon 39,8°, stackarn var lite påverkad av det men ändå hyfsat pigg. Så hon har inte fått nåt febernedsättande alls idag. Hoppas kroppen tar hand om det själv. 

   Barnen brukar titta på bolibompa innan läggdags och Colin satt i mitt knö och mös idag. Då kände jag att han även var varm. När vi sen satte på pyamas ocg ren blöja så tog jag tempen som visade 38,4°.
Jepp, dags för nästa med feber. Hoppas det blir kortvarit för dem båda ❤

Ett par timmar tidigare verkade han inte ha det minsta till feber ❤

Utflykt till Ven med familj och fina vänner ❤

   I morse packade vi väskorna och hoppade sen in i bilen. Vi körde först till asmundtorp där vi lämnade av Tyke. Sen körde pappa oss in till Landskrona och ven-båten där vi tog båten till Ven. 

Vi gick i rask takt för att hyra cyklar med kärror och sen kom även Rikard med sin nyblivna fru Evelina samt Sofia och Tobias. 
Vi packade cyklar och lastade barnen i vars en vagn för att sen påbörja utflykten.

Det blev en härlig tur i uppför och nedförsbackar. Ett underbart väder och jätteroligt sällskap. Barnen tyckte att det var spännnde att åka med i cykelvagnarna och det var ett smidigt sätt att ha dem med sig. 

Vi åkte längs med havet och så fin natur! 

Kl 15 tog vi båten tillbaka och båda barnen var väldigt nöjda och trötta när de somnade på kvällen ❤

En tur till djurparken i Helsingborg

   I mitten på förra veckan kom jag på att vi var lediga samtidigt på måndag. Så jag pratade ihop med med mamma och Malin, vi bestämde att åka till djurparken i Helsingborg tillsammans. 


Vi träffades i Asmundtorp 9.30 för att sen åka vidare till Helsingborg. 

Det blev en mysig runda bland alla djuren och barnen tyckte att det var spännande. Men ärligt så uppskattade de mest leklandet som vi var på efteråt. 

Tåget var nog det bästa som de åkte en massa gånger. Colin blev besviken bara för han fick inte åka gris-tåget själv som elise och lucas fick. Men då fick han åka en sväng med det stora tåget tillsammans med mormor och då blev han nöjd. 

På vägen hem stannade vi allihopa på burgerking där vi åt. Efter en runda på city gross kördr vi sen hem. Alla var trötta och väldigt nöjda med dagen ❤