Min stora tjej!

I måndags åkte vi till tippen för att slänga den gamla soffan och en massa annat skräp. Innan vi åkte ville Elise vila lite och när Roger hämtade henne så frågade han om hon inte skulle ta med nappen och slänga den på tippen.

Det ville hon, så hon var på väg ut med den i handen och då frågade jag henne om vi skulle ta alla napparna. Så det gjorde vi. Lade dem i en påse med ett fint band runt om. Sen satt hon med dem i knät hela vägen till tippen.

Såhär stolt var hon innan vi körde!


När vi kom fram gick vi bort till han som jobbade där och så ville Elise lämna dem till honom. Då berättade han var han skulle slänga dem och sen gick vi bort dit tillsammans. Då förklarade han att den lilla gubben som är på skylten äter upp napparna. Elise förstod och köpte förklaringen. Sen slängde vi dem i containern och vinkade lite på dem. 
Vi gjorde high fine och berömde henne jättemycket. Sa att hon var är stor tjej som nu kan sova utan napp. 
Man såg på henne hur hon växte och kände sig så stolt. 

Första kvällen somnade hon rätt så sent och hon saknade nog nappen. Men på morgonen sa vi att hon varit jätteduktig som sovit utan sin napp. Då sa hon själv att hon ju är en stor tjej ❤
De andra kvällarna har gått bättre och bättre, smidigare än jag trodde. Hon var mogen att släppa nappen nu och förstod vad det innebar 😊

Kommentera här: