Underbar dag!

Idag har vi verkligen utnyttjat vädret så mycket det bara gått! 

Vi åkte till bauhaus tidigt och köpte plantjord samt jordgubbsplantor och Roger köpte en sticksåg som han velat ha ett tag. 
Colin sov i sin bilstol när vi kom fram så vi satte den i kundvagnen och där sov han vidare tills vi satte stolen i bilen igen. 

När vi kom hem packade vi ut allt och Roger sågade sen hål i de rör som vi skulle sätta plantorna i. Jag la jord och planterade sen de köpta jordgubbsplantorna samt två som jag sått från frö själv ifjol. Det ska bli roligt att smaka vilka som blir godast! 

Barnen lekte och sprang runt och hade hur roligt som helst. Tyke njöt och älskar verkligen att vara ute i trädgården, han är gärna ute hela dagen! Sen sover han gott och länge när vi kommer in. 
Elise utforskade trädgårdsslangen och lyckades spruta ner hela sig själv med vatten. Så nästa gång lär hon låta den vara!

Colin sprang runt med fotbollarna och rullade över dem, bar dem och sprakade på dem. Ska han bli en fotbollskille när han blir äldre? :) 


Barnen får inte röra tyke när han är i sin korg, speciellt inte när han sover! Men när jag upptäckte det denna gången sov Tyke djupt i hennes famn och såg så trygg ut. Så jag lät henne göra det ändå. 
Tyke är så glad för barnen och brukar gilla när de busar med honom ❤ 

Det är inte så ofta som vi är lediga tillsammans nu så det gäller att passa på att utnyttja tiden! När vi var på bauhaus s blev Roger dessutom inringd till o jobba inatt så imorgon blir det bara halva dagen tillsammans. 

Hoppas ni har haft en lika fin dag som vi

Kommentera här: