Mysig (sjuk) dag

   I morse vaknade jag med en ännu mer rinnande näsa och halsont... 

Rösten har inte heller kommit tillbaka så jag sjukanmälde mig från mitt kassapass eftermiddag/kväll idag. 
 
Men Tyke behöver ju gå ut och barnen aktiveras på något sätt. 
De va ju inte på dagis förra veckan eftersom de va sjuka. 
Så vi gick först till dagis där vi lämnade en enkät som var sista dagen idag att lämna. Sen kom jag på att jag glömt bajspåsar hemma men visste att där är gratis påsar vid torget i Tågarp. Så vi gick dit. Men de var ju såklart slut!
Så vi fick traska hemåt i alla fall. Colin som jag trodde skulle somna i vagnen var nu jättepigg. Så jag pasdade på att klä på honom stövlar och ytterkläder samtidigt. Jag frågade Elise om hon behövde kissa men nej, det behövdes inte.
  När vi var klara gick vi igen och hann gå 200 meter innan Elise kom på att hon behövde kissa i alla fall... Vände vagnen hemåt igen och Elise fick kissat. 
Stängde och låste dörren ännu en gång och gav oss ut på promenad för tredje gången. 
Vi brukar gå till idrottsplatsen här i Tågarp och där får Tyke springa lös, givetvis inte på fotbollsplanerna. Där träffade vi på Colins dagisavdelning Röd och slog följe med dem till lekplatsen. Det var väldigt populärt och de hade så himla roligt. När de sedan skulle gå tillbaka till dagis gick vi hemåt och Colin fick sova middag. 
Jag plockade undan och skickade sen in min aktivitetsrapport till af. Elise satte sig då i mitt knä och somnade ❤ Hon brukar inte sova middag längre men idag behöbdes det tydligen. Hon fick sova en timme och sen väckte jag henne. 

Roger kom sen hem och vi åt middag tillsammans. När vi var klara fortsatte han fixa i källaren och jag satte mig med barnen på rummet. Vi byggde med lego och sen plockade jag fram tågbanan och byggde en liten bana till dem. 
Det lekte de med i över en timme! 

Tyke var så söt! Han skulle helst ligga mitt i hela röran på golvet. Barnen kröp på honom där han låg ivägen. Men han fick ju faktiskt skylla sig själv när han tvunget skulle ligga där. Till slut satte han sig i mitt knä istället för där var det mindre risk att bli påkörd. 


Fast att jag inte har mått så bra och varit rätt trött hela dagen så har det varit mysigt att rå om mina små skatter lite extta ❤

Kommentera här: