Örondoktor och 4 årskontroll

   I torsdags åkte vi tåget till Helsingborg hela familjen där vi traskade bort på drottninggatan. Där skulle Elise in till öronmottagningen för att få sin hörsel kollad. Hon har skrikit/pratat onödigt högt några veckor så vi misstänkte att det var något tokigt med hennes öron. 

Efter att ha gjort diverse undersökningar så kom läkaren fram till att Elise har undertryck i öronen som gör att hon hör lite sämre. 
Så vi köpte en grej som man trär en ballong på och sen ska man blåsa upp ballongen med näsan. En näsborre åt gången för att öka trycket i öronen. Så det gör vi morgon och kväll när vi borstar tänderna. Än så länge går det bra och hon tycker att det är jättekul :) 

Samma dag men lite senare åkte vi till BVC där det var dags för en 4 årskontroll med Elise. Hon fick göra en massa olika tester. 
Titta i en bok med olika uppdrag i, peka och berätta vad hon såg för något m.m. 
Hoppa på ett ben, gå balans längs en linje osv. Sen kollades även synen, hörseln kollade vi ju på förmiddagen så den slapp hon göra. 
Några dagar tidigare åkte vi tåg till Helsingborg igen där vi mötte upp Roger för att vi skulle på kalas i Viken för hans kusin. Så slapp vi köra två bilar! Supersmidigt! 

Ny vecka

Andra jobbveckan redan och halva veckan har gått dessutom!
Jag skulle jobbat 4 tim igår men det blev nästan 10 tim istället då jag sökte lite extra. 
Så jag var trött igårkväll när jag kom hem. Det är så tråkigt att komma hem så sent för då hinner jag inte träffa barnen så mycket. 

Idag är barnen på dagis några timmar och jag ska passa på att städa och tvätta under tiden. Så smidigt att göra det när ingen är "i vägen" hehe. 

Nu ska jag fortsätta!

Elise 4 år

Wow! 
För 4 år sedan såg du dagens ljus och jag blev din mamma. Så himla häftigt och fortfarande svårt att förstå vissa dagar ❤ 

Du älskar din lillebror jättemycket, även om ni bråkar emellanåt. Hjälper gärna honom och förklarar saker så att han ska förstå ❤ Berättar för dem vi träffar att Colin, han är min lillebror och klappar honom på huvudet ❤
Showar och posar gärna när man ska fota dig 
En kväll hittade vi er i Elise säng. På morgonen frågade jag dig varför ni sov där. Men mamma, Colin ville ju sova i min säng ❤
Igår åkte vi tåg till Helsingborg där vi mötte upp Roger och körde sen på kalas i Viken. 
Tårta ska man ju ha på sin födelsedag ❤ Men du åt bara det gröna utanpå...

Älskade du ❤
Om du bara visste hur mycket vi älskar dig ❤

Stort grattis på din 4årsdag