Örondoktor och 4 årskontroll

   I torsdags åkte vi tåget till Helsingborg hela familjen där vi traskade bort på drottninggatan. Där skulle Elise in till öronmottagningen för att få sin hörsel kollad. Hon har skrikit/pratat onödigt högt några veckor så vi misstänkte att det var något tokigt med hennes öron. 

Efter att ha gjort diverse undersökningar så kom läkaren fram till att Elise har undertryck i öronen som gör att hon hör lite sämre. 
Så vi köpte en grej som man trär en ballong på och sen ska man blåsa upp ballongen med näsan. En näsborre åt gången för att öka trycket i öronen. Så det gör vi morgon och kväll när vi borstar tänderna. Än så länge går det bra och hon tycker att det är jättekul :) 

Samma dag men lite senare åkte vi till BVC där det var dags för en 4 årskontroll med Elise. Hon fick göra en massa olika tester. 
Titta i en bok med olika uppdrag i, peka och berätta vad hon såg för något m.m. 
Hoppa på ett ben, gå balans längs en linje osv. Sen kollades även synen, hörseln kollade vi ju på förmiddagen så den slapp hon göra. 
Några dagar tidigare åkte vi tåg till Helsingborg igen där vi mötte upp Roger för att vi skulle på kalas i Viken för hans kusin. Så slapp vi köra två bilar! Supersmidigt! 

Kommentera här: