Colin Thor Axel Öberg 2 år ❤

Den 16/12 blev den här killen 2 år.
Tiden har gått så otroligt fort och och det känns inte som att det är så himla längesedan som jag tog denna bilden på honom. 

Som han utvecklas för varje dag. Den senaste månaden har han börjat prata allt mer. Upprepa allt vi säger, fråga efter saker och göra oss uppmärksamma på vad han vill. 
Han älskar bollar och springer gärna runt härhemma och sparkar runt med dem i huset. Det lyser i ögonen på honom när han kommer med två pingisrack samt boll och vill spela med oss. 
Bilar kan man inte ha för många av om du frågar honom, dem radar han upp överallt! I soffan, golvet, köksbordet och i sin säng!
Lik sin pappa är han utseendemässigt, men inte minst till sättet. Här tillexempel bad Roger honom att hämta en sked att smaka hans glass med. Då hämtar han ett DECILITER-mått! Haha. Han älskar glass lika mycket som sin pappa  ❤
Han är så snäll och omtänksam mot oss och Elise. Drar gärna med henne när han vill leka med något och kallar henne till sig. Jag tror att de kommer ha så roligt genom livet tillsammans. 

Att få vara din mamma Colin är så fantastiskt och jag älskar dig så otroligt mycket ❤ Du håller våra dagar fulla med bus och ditt fina leende och busiga blick får en att smälta ❤
Kommentera här: