Helgen

Då sitter man här igen, helgen slut. 

I fredags jobbade jag men Roger hade tagit ledigt då vi skulle på den årliga pingisfesten med Kågeröds BTK. Så när jag kom hem duschade jag och sen körde vi iväg. 
Men först till Helsingborg och Toyotacenter där vi hämtade vår nya bil! 
En 2016 års modell av Toyota Raw4 hybrid awd. Jag är SÅ kär i den och är jätteglad att vi valde att byta till denna. 
Den är stadigare att köra husvagnen med och mer plats i till oss och barnen.  Sen är den så himla snygg också! Haha
Efter vi hämtat bilen åkte vi till Kågeröd och  pingisfesten. Barnen hade jättekul och vi åt supergod mat. Vid 22 åkte vi hemåt igen. 
Igår (lördag) jobbade jag hela dagen och när jag kom hem hade Roger möblerat om i vårt sovrum. Vi flyttade ju ut kontoret till gästrummet när Elise fick ett större rum i källaren. Och det gamla skrivbordet stod då kvar i vårt sovrum. Det hade han flyttat ut och flyttat runt sängen. Det blev så fint!

Idag har vi varit och tittat på  hundutställningen i Eslöv. Dock hade jag glömt ta med Tykes vaccinationsintyg så han fick stanna kvar i bilen. 
När vi var klara där körde vi till Center Syd och åt på Max sen gick jag och Colin in på lager157. Där köpte vi en vinterjacka till honom och vars en fleecetröja till barnen. Egentligen skulle han fått nytt regnställ också men det var väldigt utrensat tyvärr... 
När vi kom hem satte jag igång med att borsta av Tykes sommarpäls. Helt sjukt så mycket det lossnade! Förstår inte att han har päls kvar efteråt när man såg så mycket där låg på marken! 


Barnen är nu nattade och vi pustar ut efter dagen. Imorgon börjar en ny vecka och jag jobbar hela men är ledig i helgen