Dags för en ny vecka igen!

   Helgen gick alldeles för fort och jag jobbade kväll hela veckan. I fredags började jag 10.30 och slutade 19.00 dock så då fick vi en längre kväll än vanligt tillsammans. Sen i lördags sov vi länge och sen åkte vi en runda till Rusta, MediaMarkt och sen till Familia i Hyllinge och gick en sväng där. Vi åkte hemifrån vid 13-tiden och var hemma runt 17! Tiden gick så himla fort och vi gjorde av med lite av min första lön från ICA :)
 
   Jag har precis vikt den sista tvätten, förutom den som fortfarande hänger på tork, och tar nu det lugnt. Om en liten stund ska jag gå till Netto och handla lite till oss sen börjar jag jobba kl 15 och slutar som vanligt 21.15. Jag jobbar helaveckan förutom fredag så det gäller att ta vara på tiden tillsammans när vi ses.
   En bra sak är i alla fall att jag är ledig hela julen och kan umgås med släkt och familj då ordentligt :) Dock jobbar jag på nyår men butiken har inte öppet så länge då så det spelar ingen roll för min del :)
 
  
Julpyntet har börjat kika fram lite här och där här hemma och just nu är det en liten julgran på baren och en ljusstake i förnstret. Tanken är att fixa resten under veckan och även köra och köpa julgardiner så vi får en riktig julkänsla här :)
 
//Marica