Seg idag...

   Mamma kom och lämnade Tilda lite innan 7.30 sen satte dagen igång och Elise vaknade också. Roger låg kvar ett tag till och vi åt frukost innan dess. 
Sen körde han iväg på ett ärende och Elise somnade en stund igen. När han kom hem igen så var det dags för mig att köra och jobba tre timmar. 
Under den tiden gick han hem till mamma och pappa för att förfest där tillsammans med mamma och en kollega från thorn, de är nämligen ute och bowlar idag. 
Så jag har Tilda och Elise som sällskap ikväll.

De senaste kvällarna har Elise envisats med att inte somna. Mellan 1 1/2- 2 timmar har det tagit innan hon somnat. Det är så tålamodskrävande och man blir irriterad på henne. Sen vill vi inte att hon ska få sin vilja fram när hon gnäller och skriker om vartannat och plocka upp henne. Men det är nog svårt för henne att slappna av när hon blir så arg och ledsen.... 
Så emellanåt är det svårt att inte ta upp henne så hon lugnar sig och sen lägga henne igen.
 
Vem har sagt att det ska vara lätt att vara förälder egentligen?? 

Vi hoppas på att detta bara är en period och att den inte ska vara allt för länge. Att sova i vår säng funkar inte för hon bökar och snurrar runt hela natten så att vi vaknar. Sen bökar hon ner till fotänden så jag är rädd att hon ska trilla ner om vi inte märker det. Nån gång har hon fått somna i vår säng och sen har vi lagt henne i sin säng.