Ullared igår!

   Klockan ringde runt 5.30 igår morse och då gick jag upp och startade vattenkokaren till Elise. Knappt en timme senare åkte vi mot Ullared för att hitta det bästa fyndet :)
 
Lite efter 8 var vi framme och det var lite kö in men vi behövde inte stå och vänta. Först gick vi till julavdelningen där vi hittade julgardiner, dukar, julstjärnor och ljusstakar. Sen blev det babyavdelningen där vi hittade lite till Knut och lite annat skoj :) Efter den avdelningen var vi tvugna att lasta av i bilen för ljusstakarna och en barngrind tog upp en massa plats! Så vagnen var rätt så full.
Det blir mer och mer verkligt att han snart är här! Kan nog inte riktigt förstå än att vi snart har två små busar härhemma <3
 
Det fylldes snabbt på med folk och Roger gillade inte det alls, enligt honom skulle det bli en rekorddag och såg lite panikslagen ut emellanåt ;) Men visst så var där mycket folk men det hade kunnat vara mycket mer!
Men han blev glad efter att ha hittat en högtryckstvätt för nästan 1500 kr billigare än på tex  Bauhaus. Så han var jättenöjd.
 
Vid 11.30 kom Rogers pappa och fru, då bestämde vi att vi skulle träffas kl 13 och käka i restaurangen. Elise lyckas fylla blöjan överfullt och jag stod i kö i 10 minuter vid toaletten innan jag kunde byta den. När jag precis bytt och klätt på henne så fyllde hon den igen plus att hon la en del utanför. Hon har ju haft tänder på gång ett tag nu och i samband med det brukar hon bli dålig i magen. Så det var väl bara en tidsfråga egentligen innan hon skulle bli det denna gången också. Lite dålig tajming bara att bli det när vi är iväg på ett sånt ställe... Men det är ju inget att göra åt utan bara byta blöjan och se glad ut, Elise somnade sen gott i vagnen och sov under tiden vi åt också. När hon vaknade fick hon en pannkaka och då kunde vi shoppa vidare igen.
Hon höll humöret uppe och tyckte nog att det var spännande med allt folk runt omkring samt alla saker man kunde titta på. Jag själv hade tyckt att det var dötrist att bara sitta där och titta men hon var fantastiskt duktig. Hon gillar nog Ullared helt enkelt <3
 
Vissa saker hittade vi som vi skulle ha och andra som vi inte egentligen skulle ha blev det också. Sen var det lite  vi helt glömde att kolla på! Det blir nog lite så när det är mycket folk där, man orkar inte knöka sig emellan ännu en gång med barnvagn, kundvagn och gravidmage.
Vi får ta en runda till dit i början på året kanske när det är lugnare. Då känns det okej att ta med Knut dessutom :)
 
Runt 16.30 åkte vi hemåt igen och Elise somnade efter en stund i bilen och sov hela vägen. Vi packade in allt i huset och sen kom mamma och pappa och hämtade det som vi köpt till dem. Vid 22 kom vi i säng sen och somnade gott alla tre.
 
Det blev en mycket lyckad dag och så himla mysigt att vara iväg med familjen <3