Hockeyn avklarad

Hockeyn var inte riktigt vad jag trodde att den skulle vara, men på ett bra sätt :)
Det var roligt, mer brutalt än jag trodde. Man ser det mer live än när man ser det på tv. Första tanken när vi kom in på arenan var nog Wow tror jag. Känns konstigt att de det live och höra allt.

Detta såg vi där vi satt först

Först satt vi på tredje rade på ena hörnet så vi såg inte så bra. Efter första perioden flyttade vi upp en våning och då hade vi istället denna utsikten:

Inte jättebra bild kanske men ni förstår kanske ändå att grejen är att vi såg bättre härifrån :)

Hade en jättetrevlig kväll med Line, Sabina, Jesper och hans flickvän på Löfbergs Lila Arena, hoppas att vi gör om det igen :)

//Marica

Snart dags för Hockey!

   Ikväll är det dags för mig att gå på hockey för första gången någonsin i mitt liv. Ska bli kul :) Matchen börjar 19.00 och är nog slut vid 21.

   Dagen idag började med föreläsning 10.15-12 om kulturarv bla. Sen gick jag tillbaka hit och satte igång en kastrull med vatten och diskade disken från igår. Det blev riktigt studentmat till lunch ! Nudlar!


"Gott gott"
Som Jansson hade sagt :)

//Marica

Fast telefon och shoppingrunda

   Dagen började med föreläsning 10.15-12.

   Efter det gick jag tillbaka till lägenheten och tittade runt på trådlösa telefoner på olika ställen. Hittade en på Expert som jag tyckte verkade bra som jag bestämde mig för att köpa. Jag och Line åkte sen till Bergvik en runda för att både handla mat till oss själva och till på lördag när vi ska ha ost och vinkväll hos Line. Jag köpte också den trådlösa telefonen som jag hittade på internet.

   Kopplade in telefon när jag kom tillbaka igen och den funkade så jag har lyckats att koppla in både bredband och telefon helt själv!

Tittar på Idol nu och ska fortsätt med det tänkte jag!

//Marica