Seg idag...

   Mamma kom och lämnade Tilda lite innan 7.30 sen satte dagen igång och Elise vaknade också. Roger låg kvar ett tag till och vi åt frukost innan dess. 
Sen körde han iväg på ett ärende och Elise somnade en stund igen. När han kom hem igen så var det dags för mig att köra och jobba tre timmar. 
Under den tiden gick han hem till mamma och pappa för att förfest där tillsammans med mamma och en kollega från thorn, de är nämligen ute och bowlar idag. 
Så jag har Tilda och Elise som sällskap ikväll.

De senaste kvällarna har Elise envisats med att inte somna. Mellan 1 1/2- 2 timmar har det tagit innan hon somnat. Det är så tålamodskrävande och man blir irriterad på henne. Sen vill vi inte att hon ska få sin vilja fram när hon gnäller och skriker om vartannat och plocka upp henne. Men det är nog svårt för henne att slappna av när hon blir så arg och ledsen.... 
Så emellanåt är det svårt att inte ta upp henne så hon lugnar sig och sen lägga henne igen.
 
Vem har sagt att det ska vara lätt att vara förälder egentligen?? 

Vi hoppas på att detta bara är en period och att den inte ska vara allt för länge. Att sova i vår säng funkar inte för hon bökar och snurrar runt hela natten så att vi vaknar. Sen bökar hon ner till fotänden så jag är rädd att hon ska trilla ner om vi inte märker det. Nån gång har hon fått somna i vår säng och sen har vi lagt henne i sin säng. 

Bilder från midsommar

   Jag ångrade mig så himla mycket efter midsommarafton. Vi tog inte en enda bild och det var ju faktiskt Elise första midsommar! 
Så himla synd...
Men! Som tur är så är Sofie en aktiv fotograf så fort det är något festligt och hon fångade oss på några bilder. Jag fick sno åt mig dem och här får ni se dem.

Så mysigt vi hade det och vi fick ju sol och uppehåll trots allt ;) 
Tusen tack Sofie! 
Det är inte ofta jag blir nöjd med bilder på mig själv men hon lyckades verkligen. 
Trivs bättre med mig själv nu också när jag äntligen blivit av med några kilo, så det gör väl mycket misstänker jag ;) 

Trevlig kväll!

Rekord!

   Igår tränade vi rätt så mycket på att gå med Elise. Både hemma hos mamma och här hemma hos oss. Det blev 5 steg som mest! 
Hon har kunnat ställa sig upp i över två månader nu och det dröjer nog inte allt för länge nu innan hon går mer själv. 

Hon är så himla stor nu! 
Tänk så kul det kommer att vara för henne när vi flyttar till huset och hon kan kuta runt på de större ytorna och ha jättekul :)